«SPONSORS’ DAY» ΣΤΟ ΟΑΚΑ! (VIDS+PICS)

Ημέρα χορηγών αλλά και κοπής πίτας για την Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, με τους Παραολυμπιονίκες να δίνουν το «παρών» και να στέλνουν το μήνυμά τους στα παιδιά

 

«SPONSORS’ DAY» στο ΟΑΚΑ! (vids+pics)

Σε μία σπουδαία εκδήλωση, η PAO BC ACADEMY πραγματοποίησε τη «Sponsors’ Day», την ημέρα που είναι αφιερωμένη στους χορηγούς της, ενώ παράλληλα έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, το οποίο γέμισε από νεαρούς αθλητές κι γονείς, ενώ με την παρουσία τους την τίμησαν οι Παραολυμπιονίκες Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Παύλος Μάμαλος που εκπροσώπησαν τον ΟΠΑΠ (χορηγός του Παναθηναϊκού Superfoods και της ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής) που έστειλαν το δικό τους μήνυμα στα παιδιά. Από πλευράς χορηγών, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων έδωσαν ο κ. Ρήγας Πλούταρχος για τη Microsoft η κα Κατσαρέα για τη Honda και ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος για το «Μητέρα». Από όλους τους χορηγούς είχαν στηθεί διάφορα events με δραστηριότητες και διαγωνισμούς για τους αθλητές. 

Το «παρών» επίσης έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο Εμπορικός Διευθυντής της «πράσινης» ΚΑΕ, Αριστείδης Χριστόπουλος και ο Διευθυντής των Ακαδημιών, Φραγκίσκος Αλβέρτης. Μετά από αρκετή ώρα δραστηριοτήτων που έδωσαν χαρά και χαμόγελο στα παιδιά, ακολούθησαν οι ομιλίες των πρωτεργατών αυτής της προσπάθειας από πλευράς «τριφυλλιού», των υποστηρικτών και χορηγών της καθώς και των Παραολυμπιονικών, που έδωσαν διδακτικό χαρακτήρα στην εκδήλωση, για να… κορυφωθεί η διασκέδαση με την κοπή της πίτας (διά χειρός Φραγκίσκου Αλβέρτη) και την κλήρωση μοναδικών δώρων!

Να σημειωθεί ότι στο τέλος της εκδήλωσης, το «παρών» έδωσαν και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας, Ντιμίτρις Νίκολς και Μιχάλης Λούντζης, με τον Αμερικανό φόργουορντ να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Συγχαρητήρια στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για το πρότζεκτ που είναι πολύ όμορφο για τα παιδιά».

«Επιτυχία το χαμόγελο των παιδιών»

Πρώτος πήρε το λόγο ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOΟDS ο οποίος δήλωσε: «Πριν από δύο περίπου χρόνια στη ΚΑΕ Παναθηναϊκός υλοποιήσαμε ένα όραμα πολλών ετών μέσα σε άσχημες οικονομικές συνθήκες και αντίξοες καταστάσεις για να φτάσουμε σήμερα να μιλάμε για μια απόλυτα επιτυχημένη ακαδημία. Ο καθένας την επιτυχία την βλέπει διαφορετικά. Για μένα η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η χαρά και το χαμόγελο που δίνουμε στους μικρούς αθλητές, με δράσεις όπως η σημερινή όπου τιμούμε τους αθλητές μας. Όταν υπάρχουν βάσεις, δομή και αγάπη για αυτό που κάνεις, συνεργασία, στήριξη και εμπιστοσύνη μπορείς να καταφέρεις μεγάλα πράγματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για αυτά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα».

«Συνοδοιπόροι οι χορηγοί μας»

Στη συνέχεια μίλησε ο Αριστείδης Χριστόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOΟDS, ο οποίος πρόσθεσε: «Εδώ και αρκετά χρόνια η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods έχει αποδείξει ότι όχι μόνο αντιμετωπίζει τους χορηγούς σαν σχέση ζωής, και όχι απλά σαν εταιρείες, αλλά τους θεωρεί συμπαίκτες και συνοδοιπόρους στις ενέργειες που πραγματοποιούμε είτε αυτές έχουν σαν στόχο την κατάκτηση ενός τίτλου, είτε για την χαρά που δίνουμε στις ακαδημίες και στα παιδιά μας.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την κοινή προσπάθεια με τους χορηγούς μας. Είτε αυτές στοχεύουν τον αθλητισμό εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και για τα χαμόγελα που προσφέρουμε στους μικρούς αθλητές μας.

Για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά, αλλά και για την οικογένεια της ΚΑΕ είναι πολύ σημαντικό να σας νιώθουμε δίπλα μας για να μπορούμε να πετύχουμε τέτοιες εκδηλώσεις σαν και αυτή αλλά και τις επόμενες που θα έρθουν.

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε τις ίδιε αγωνίες, είτε θα βάλει ο Τζέιμς το τελευταίο τρίποντο, είτε να φύγει ένας αθλητής μας χαρούμενος μετά από την προπόνηση. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς, τους γονείς που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα, αλλά και τους Παραολυμπιονίκες που μας τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους».

«Σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι με όραμα»

Εν συνεχεία, ήταν σειρά του εμβληματικού αρχηγού και Διευθυντή των Ακαδημιών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOΟDS, Φραγκίσκου Αλβέρτη, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε τους Παραολυμπιονίκες και έπειτα υπογράμμισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τους χορηγούς μας, γιατί χωρίς αυτούς οι προσπάθειες και το όραμα μας δεν θα μπορούσε να γίνει αληθινό. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε οράματα και ενέργειες και να βοηθούν με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να μπορούμε όλοι μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Να είναι τα παιδιά χαρούμενα, να μαθαίνουν τις αξίες του αθλητισμού, του συναγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας».

Ο λόγος στους Παραολυμπιονίκες!

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια του Γρηγόρη Πολυχρονίδη που μίλησε για τις αξίες του πρωταθλητισμού και την σπουδαιότητά του στην διαμόρφωση προσωπικότητας των νέων παιδιών: «Τα παιδιά είναι το μέλλον και είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξουμε να μεγαλώσουν σωστά, να αποκτήσουν παιδεία και να αποκτήσουν αγάπη στον αθλητισμό. Ο αθλητισμός δημιουργεί χαρακτήρες, είναι πηγή ζωής και αν τα παιδιά μάθουν από μικρά το πνεύμα του, θα γίνουν και καλύτεροι άνθρωποι! Πολλά μπράβο σε αυτό που πραγματοποιείτε και ελπίζω να γίνετε παράδειγμα για κάθε ομάδα σε κάθε πόλη της Ελλάδας να ακολουθήσει ένα τέτοιο έργο! Να μην κλειστούν στα σπίτια τους, αλλά να απολαύσουν την ζωή και να βγουν έξω και να παλέψουν για αυτήν! Κανένα παιδί να μη λέει πως δεν μπορώ, αλλά να προσπαθήσει και να λέει πως θα τα καταφέρω!»

Αμέσως μετά μίλησε ο έτερος Ολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος που αρχικά τόνισε πως τον καλύπτουν απόλυτα οι απόψεις του συναθλητή του και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους γονείς και τα παιδιά: «Όλα αυτά τα παιδιά θέλω να τους δω αύριο παγκόσμιους πρωταθλητές, να σηκώνουν την σημαία μας ψηλά, να μας κάνουν υπερήφανους και να αγαπούν τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι υγεία, αγάπη, είναι ζωή. Να είναι οι γονείς τους υπερήφανοι, που έχουν αυτά τα άξια παιδιά!»

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 25 Μαρτίου