ΞΕΚΑΘΑΡΗ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΘΕΣΗ: «ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ»!

Ξεκάθαρη θέση των «πράσινων» απέναντι στους «ερυθρόλευκους αντίλογους» στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ!

Ξεκάθαρη «πράσινη» θέση: «Εκλογές τώρα»!

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε χώρα σήμερα στον ΕΣΑΚΕ με θέμα την αντικατάσταση του παραιτηθέντα προέδρου, Μιχάλη Μελή. Η θέση του  Παναθηναϊκού Superfoods ήταν ξεκάθαρη απέναντι στις «ερυθρόλευκες» κραυγές, να γίνουν άμεσα εκλογές και κατόπιν να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τον ΕΣΑΚΕ.

ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΑΝΤΙΛΟΓΟΥΣ

Εξάλλου, οι έξι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού εξέφραζαν μόνο αντίλογο αφού στην αρχή αμφισβητούσαν τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο για το ρόλο του υπηρεσιακού προέδρου, αλλά μετά τα… γύρισαν. Πως το λέει η παροιμία; «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω»;

Οι «πράσινοι» γελούσαν με την πρόταση των έξι εκπροσωπών του Ολυμπιακού που ήθελαν ν' αναλάβει ένας πρόεδρος-μάνατζερ εκτός καταστατικού, που δεν πληροί δηλαδή όλες τις προϋποθέσεις. Προσπερνώντας, βέβαια, το γεγονός πως δεν γίνεται να αλλάξει το καταστατικό…

Ο Μάνος Παπαδόπουλος αναρωτήθηκε γιατί 10 χρόνια τώρα δεν έθεσαν ζήτημα του καταστατικού, αλλά απάντηση δεν πήρε, τονίζοντας ξεκάθαρα πως  ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να οδηγηθεί άμεσα σε εκλογές.  Επίσης, πρότεινε πως αφού θέλουν τόσο πολύ έναν μάνατζερ, να προσληφθεί ένας ανεξάρτητα με τον πρόεδρο.

ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ

Η ουσία είναι πως οι έξι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού εκτέθηκαν για μία ακόμη φορά, όπως και οι σύμμαχοί τους από τον Άρη.

Για τη Δευτέρα (13/3) έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση προκειμένου να αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών και κατόπιν να προκύψουν οι ενδιαφερόμενοι για να πάρουν το χρίσμα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 22 Μαίου