ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΙΛΕ (PHOTO)

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε μέσω του instagram είπε το δικό του «αντίο» στον Παναθηναϊκό Superfoods και στους φίλους του «τριφυλλιού»

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Τζεντίλε (photo)

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε είχε κάνει πολλά… όνειρα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Όμως, για πολλούς και διάφορους λόγους ο Ιταλός δε μπόρεσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του «τριφυλλιού», δε μπόρεσε να «δεθεί» με την υπόλοιπη ομάδα και σε καμία των περιπτώσεων δε μπόρεσε να βοηθήσει ούτε λίγο την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Αν και οι ευκαιρίες που πήρε ήταν αρκετές…

Ο ίδιος πάντως, μέσω της προσωπικής σελίδας που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο της ομάδας για τις… αναμνήσεις.  «Ήταν τιμή μου να παίξω για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την στήριξη και την ομάδα που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία» είπε ο Ιταλός παίκτης και πρόσθεσε «Είχα την ευκαιρία να συναντήσω πολλούς καλούς ανθρώπους και εξαιρετικούς παίκτες. Μικρό χρονικό διάστημα, αλλά ωραίες αναμνήσεις... Εύχομαι τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν, σας ευχαριστώ όλους, καλή τύχη».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου