«ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟΙ… ΣΕΡΒΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ»

Τσακίζει κόκκαλα η επιστολή αναγνώστη του Leoforos.gr με αφορμή το ταξίδι δεκάδων οπαδών του ΟΣΦΠ από την Ελλάδα για τη Σερβία.

«Οι εξαγώγιμοι… Σερβοτσολιάδες»

Ένας Έλληνας πολίτης, που βρισκόταν στο Βελιγράδι την προηγούμενη εβδομάδα για επαγγελματικούς λόγους, μας έστειλε επιστολή  δηλώνοντας αηδιασμένος από το ταξίδι συμπατριωτών του στη Σερβία με μοναδικό σκοπό να βρίσουν ομοεθνείς τους.

Αξίζει να διαβαστεί:

«ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΔΩΝ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΔΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ...ΣΕΡΒΟΤΣΟΛΙΑ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΛΙΑ....ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΟ.

ΕΝΑΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου