Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού ίσως αποτελεί τη δική τους… στιγμή

Η μεγάλη τους ευκαιρία

Όπως φάνηκε και στο Βελιγράδι, στη «Χάλα Πιονίρ» και την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Παναθηναϊκός έχει κάποια αγωνιστικά θέματα που πρέπει να λύσει. Θέματα που σαφώς και δεν χαρακτηρίζονται ως μη… φυσιολογικά, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αναφερόμαστε σε μια ομάδα που «χτίζεται» από την αρχή με νέο προπονητή και πολλές… προσθαφαιρέσεις. Όπως είναι φυσιολογικό κάποιοι παίκτες παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα, κάποιοι δεν έχουν βρει 100% τον ρόλο τους και η… χημεία της ομάδας δεν είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο.

Όμως, το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μοιάζει ως η ιδανικότερη ευκαιρία για κάποιους παίκτες να πατήσουν και πάλι γερά στα πόδια τους, να ανακτήσουν την ψυχολογία τους και να αλλάξουν τα υπάρχοντα δεδομένα, εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί σε όλα τα μέτωπα.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα των παραπάνω ο Νικ Καλάθης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και δείχνει να μην πατάει καλά στα πόδια του. Όμως, τώρα έχει μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία. Έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως τον Ολυμπιακό τον έχει… με όλους τους τρόπους, ενώ και αύριο το βράδυ μπορεί να γίνει ο… εφιάλτης του Βασίλη Σπανούλη. Μία από τα ίδια και ο Αλεσάντρο Τζεντίλε. Ο Ιταλός ψάχνει ένα μεγάλο παιχνίδι για να πάρει μπροστά και αυτό με τους «ερυθρόλευκους» μοιάζει να είναι το… ιδανικό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου