ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ: «ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΛΑΡΙΣΑ»

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και τον Άρη.

Τσαγκρώνης: «Πρώτη επιλογή η Λάρισα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γενικός Γραμμετέας της ΕΟΚ στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6:

Για τους λόγους που έχει αργήσει τόσο πολύ να βρεθεί λύση για το γήπεδο του τελικού: «Δεν είναι ότι δεν μπορούμε να καταλήξουμε. Δυστυχώς στην Ελλάδα πρέπει να στήσουμε στρατηγικά σχέδια για να γίνει ένα παιχνίδι με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Εκεί έχουμε καταντήσει. Έχουμε καταλήξει σε δύο λύσεις μετά από συζήτηση, παρουσία και της αστυνομίας που έχει τον πρώτο λόγο. Σε περίπτωση που το γήπεδο της Λάρισας, που είναι στη Νεάπολη, πληροί του όρους του νόμου (κάμερες, ηλεκτρικό εισιτήριο κλπ.) να γίνει εκεί. Σε διαφορετική περίπτωση, συμφωνήθηκε και ύστερα από πρόταση της αστυνομίας να γίνει στο ΟΑΚΑ».

Για τη δική του άποψη σχετικά με τον τελικό: «Τι δουλειά έχει η δική μας γνώμη, από τη στιγμή που υπάρχει μία συμφωνία και εκεί θα στηριχθεί, για να γίνει ο τελικός; Δεν νομίζω ότι χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει συμφωνία με τα αγωνιζόμενα σωματεία και την αστυνομία πού θα γίνει. Η πρώτη επιλογή είναι η Λάρισα. Αν τη Δευτέρα μας δώσουν διευκρινίσεις ότι μπορεί να γίνει εκεί, τότε εκεί θα γίνει».

Για το πόσα εισιτήρια θα εκδοθούν αν διεξαχθεί ο τελικός στη Λάρισα: «Τα εισιτήρια θα καθοριστούν στη συνέχεια. Από το τι μέτρα θα αναλάβει η αστυνομία κλπ. Η χωρητικότητά του είναι περίπου 4.000 και δεν νομίζω να εκδοθούν 3.000 εισιτήρια. Θα δημιουργηθούν ζώνες ασφαλείας και διάφορα άλλα. Τη σύσκεψη, θα την καλέσει η αστυνομία, για να δούμε πώς θα γίνει η είσοδος των φιλάθλων».

Για το αν πρόκειται να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του Κυπέλλου: «Υπάρχει σκέψη να αλλάξουμε και τον τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης. Αυτά θα τα συζητήσουμε σύντομα, για να τα λύσουμε και να είμαστε έτοιμοι».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου