ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Οι Πηλοΐδης, Σχινάς και Ψαριανός θα διευθύνουν το ματς της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ – Όλα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης

Παναθηναϊκός Superfoods-Ολυμπιακός: Η τριάδα των διαιτητών του ντέρμπι

Κληρώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης από την ΚΕΔ οι τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ (30/01) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, οι Πηλοΐδης, Σχινάς και Ψαριανός ορίστηκαν να διευθύνουν το ματς της Δευτέρας για το Πρωτάθλημα. 

Τον Παναθηναϊκό Superfoods εκπροσώπησε ο Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ τον Ολυμπιακό ο Χρήστος Σταυρόπουλος. Ο τελευταίος μάλιστα διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία στην Πάτρα και στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να απαντά ότι το μόνο λάθος των διαιτητών ήταν πως δεν τιμώρησαν τον κύριο Αγγέλου (προπονητής Προμηθέα) ο οποίος όπως είπε είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ωστόσο επειδή ήξερε ότι ο Παναθηναϊκός είναι κουρασμένος από ταξίδι πίστεψε ότι μπορεί να πάρει το παιχνίδι και έτσι από το πρώτο λεπτό προβόκαρε και διαμαρτυρόταν κατά των διαιτητών, επηρεάζοντας τον κόσμο. Από την πλευρά του πάντως , ο εκπρόσωπος του Προμηθέα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ελληνική διαιτησία.
Σε εκείνο το σημείο, τον λόγο πήρε ο Κυριακός Ταβουλαρέας (μέλος της ΚΕΔ) είπε πως δεν θα ανεχτεί ξανά να προβοκάρουν οι ομάδες είτε πρόσωπα είτε οτιδήποτε άλλο κι ότι βγαίνει πως είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης, συνεχίζοντας λέγοντας πως αν οι ομάδες δεν τους έχουν εμπιστοσύνη τους δίνει ένα χαρτάκι να γράψουν τους διαιτητές που θέλουν ή δεν θέλουν. Τόνισε μάλιστα πως δεν είναι δυνατόν να τους προβοκάρουν, γιατί έχουν παιδιά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου