ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Δ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Τζόρντι Μπερτομέου συζήτησαν για την φετινή Ευρωλίγκα, αλλά και για τρόπους βελτίωσής της από την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Τα είπαν για το παρόν και το μέλλον της Ευρωλίγκα Δ.Γιαννακόπουλος-Μπερτομέου!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Τζόρντι Μπερτομέου. Οι δύο άνδρες, σε πάρα πολύ καλό κλίμα, συζήτησαν για τη μέχρι τώρα πορεία της φετινής Ευρωλίγκας αλλά και τις όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στο μέλλον ώστε η διοργάνωση να γίνει ακόμα καλύτερη.

Ο εκτελεστικός Διευθυντής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για περίπου δύο ώρες συνομίλησε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τα μέχρι τώρα συμπεράσματα από το νέο τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης, ενώ έθεσαν επί τάπητος θέματα όπως ο αριθμός των ομάδων, εισιτήρια κλπ. εν όψει της επόμενης περιόδου.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου έλαβε σοβαρά υπόψη του τις απόψεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δείχνοντας έμπρακτα ότι θεωρεί τον Παναθηναϊκό Superfoods έναν από τους βασικούς πυλώνες εξέλιξης της Ευρωλίγκας τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου