ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ!

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Τάκης Τριαντόπουλος έβαλε τον προπονητή του Ολυμπιακού στη θέση του  για τις χθεσινές του δηλώσεις.

Απάντηση Τριαντόπουλου σε Σφαιρόπουλο!

Ο κ. Τριαντόπουλος έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook την προσωπική του άποψη σχετικά με την ομάδα και τον κόουτς των Πειραιωτών ξεκαθαρίζοντας πως αποτελεί αποκλειστικά δική του θέση. 

Αναλυτικά 

«Καλημέρα. Από την ημέρα που είχα την τιμή να αναλάβω αυτή την θέση στον Παναθηναϊκό είμαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφω. Σχεδόν τίποτα... Αλλά σήμερα δεν άντεξα! Δυο χρόνια τώρα προσπαθούμε να ρίξουμε τους τόνους και να έχουμε ένα όμορφο και ήρεμο πρωτάθλημα. Από τον ΔΓ, τα στελέχη μας, την ομάδα, τους οπαδούς μας, όλοι μαζί σαν οικογένεια. Από πλευρά μας το τηρήσαμε.

Κάναμε εκκλησία το ΟΑΚΑ, δεν μιλήσαμε όταν χάσαμε το πρωτάθλημα με τα βήματα και όποτε άλλοτε αδικηθήκαμε, δεχτήκαμε τις σερί ήττες χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό και φτάσαμε σε μια σειρά τελικών πέρυσι που χρόνια είχαμε να δούμε, και τέλος δεν μιλήσαμε και μετά το σεφ όταν κινδυνέψαμε από τους κουκουλοφόρους με τα ρόπαλα! Όσο κέρδιζαν οι αντίπαλοι και έπαιρναν τους τίτλους, ακολουθούσαν. όλα καλά! Μια ήττα ήρθε και προσπαθούν να τα γκρεμίσουν όλα. Χρησιμοποιούν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σχόλια-απάντηση χωρίς να δείχνουν από που ξεκίνησαν, κάνουν σόου με DVD στην ΚΕΔ για την διαιτησία, και χθες στο περιθώριο μιας σπουδαίας νίκης ο προπονητής τους πουλάει τρέλα.

 Κύριοι πρέπει να μάθετε να χάνετε και να σταματήσετε να προκαλείτε. Και φυσικά, ναι, ο κόσμος βλέπει και αντιλαμβάνεται. Βλέπει ποιος είναι ο μεγάλος σύλλογος. Γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά... Και εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε από πάνω, θα συνεχίσουμε την πορεία που χαράξαμε είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε... Ακόμα και μόνοι μας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου