ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: «ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό κι αναφέρθηκε στην καριέρα του αλλά και στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Διαμαντίδης: «Ευλογημένος που ασχολήθηκα με το μπάσκετ»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο «3D» στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση. Με τους διαιτητές μέσα στο παιχνίδι είναι διαφορετικά τα πράγματα. Γι' αυτό και το ανέφερα, αλλά τι να κάνουμε. Μέσα στην ένταση έρχεται η γκρίνια και η μουρμούρα. Αλλά, όλα καλά. Είναι δύσκολη δουλειά της. Το πιο σωστό ήταν αυτό που είπαν να γίνουμε όλοι φίλαθλοι.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαι πολύ καλά. Γεμίζω τις ώρες με τα παιδιά μου. Η φετινή σεζόν είναι πολύ δύσκολη με παιχνίδια και ταξίδια. Τα παιδιά καταπονούνται. Ήταν σωστή επιλογή να αποσυρθώ.

Δεν σκέφτομαι κάτι. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν μεγάλη σεζόν. Δεν πρέπει να σκέφτονται οι παίκτες για τις έξι ήττες. Σκέφτονται το κάθε ματς που έρχεται, στο τέλος θα γίνει το ταμείο.

Δεν θα κάτσω να ξεχωρίσω ποια φάση είναι πιο πολύ Διαμαντίδης. Μου έχουν μείνει από το μπάσκετ τα τρόπαια που έχω. Το συναίσθημα του τροπάιου με την Εθνική είναι τεράστιο. Ή οι σχέσεις με τα παιδιά... Βρισκόμαστε εκεί έξω με πολλούς. Τώρα που δεν παίζεις μπάσκετ τους βλέπεις, συζητάτε, γελάτε και θυμάστε. Το έχω ξαναπεί, αλλά ήμουν πραγματικά ευλογημένος που ασχολήθηκα με το μπάσκετ. Μου δόθηκε το ταλέντο ή η δυνατότητα, δεν ξέρω πώς να το πω. Πέρασα πολύ ωραία.

Προς το παρόν δεν θα γράψω τίποτα. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου, θα δούμε όταν έρθει εκείνη ώρα. Γεμίζω τις ώρες μου με πράγματα που δεν είχα κάνει. Δεν θα σας πω τι κάνω. Αλλά, ας πούμε, δεν είχα κάτσει μία ολόκληρη μέρα με τα παιδιά μου. Ασχολούμαι με τα παιδιά μου, είναι το πιο ωραίο πράγμα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου