ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ! (PICS)

Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού Superfoods έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της - «Να φτάσουμε στο Final 4», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

 

Καλή χρονιά με επιτυχίες! (pics)

Η «πράσινη» οικογένεια βρέθηκε χθες σε εστιατόριο των Βορίων Προαστίων και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και ολόκληρης της «πράσινης» διοίκησης, όπως επίσης και του Τσάβι Πασκουάλ μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και φυσικά τους παίκτες της ομάδας. Το «παρών» είσης έδωσε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχήθηκε στους παίκτες κατά την ομιλία του, λέγοντας: «Έχουμε πολύ καλό κλίμα, αν και θα ήταν καλύτερα να είχαμε κερδίσει την Παρασκευή, ωστόσο πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μέσα σε αυτούς και μπορούμε να τους πετύχουμε όλους και να φτάσουμε στο Final 4. Το έχετε όλοι στις καρδιές σας και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε εκεί. Εύχομαι καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και επιτυχίες σε εσάς και τις οικογένειές σας, καλή σταδιοδρομία στα παιδιά σας και να έχουμε οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ευτυχισμένο το 2017». 

Μετά από το γεύμα, ακολούθησε η κοπή της πίτας, με τους τυχερούς να είναι ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Γιάννης Μπουρούσης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου