ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΥΡΑΝΟ (PIC)

Οι Έφηβοι της PAO BC Academy ανοίγουν σήμερα (3μ.μ.) την αυλαία τους στο Euroleague Adidas Next Generation Tournament κόντρα στην Τσεντεβίτα

Μέχρι να βρούμε ουρανό (pic)

Οι «πράσινοι» ρίχνονται στα βαθια στη διοργάνωση που θα λάβει μέρος απο τις 6 έως τις 8 Ιανουαρίου στο L'Hospitalet της Βαρκελώνης. Οι αθλητές του Γιώργου Καλαϊτζή και του Νίκου Ρήγγα θα δώσουν μία σειρά δυνατών αγώνων ενάντια σε ισχυρές ομάδες U18 της Ευρώπης, εδραιώνοντας τις Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην ελίτ των Ακαδημιών μπάσκετ της Γηραιάς Ηπείρου, ανάμεσα σε αυτές των FC Barcelona Lassa, Real Madrid, Joventut Badalona, CSKA Moscow, Union Olimpija Ljubljana, και ALBA Berlin.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα (3μ.μ.) την Τσεντεβίτα, ενώ αύριο (11π.μ.) θα κοντραριστούν με την Torrons Vicens L'Hospitale και στη συνέχεια θα παίξουν στο τελευταίο τους ματς στις 7μ.μ με την Divina Seguros Joventut Badalona.

Μετά το τέλος του Euroleague Adidas Next Generation Tournament, οι "πράσινοι" θα συνεχίσουν τον αγωνιστικό τους Γολγοθά καθώς μετά την επιστροφή τους ακολουθεί ο αγώνας με τον ΚΑΟ Μελισσίων (Τρίτη 8 Ιανουαρίου στο "Π. Γιαννακόπουλος"), ενώ να σημειώσουμε πως δύο μέρες πριν την αναχώρηση τους είχαν δώσει ακόμη έναν (εξ αναβολής και νικηφόρο) αγώνα εναντίον του Αμύντα. Συνεπώς εντός 7 ημερών οι αθλητές του Γιώργου Καλαϊτζή θα κληθούν να δώσουν τουλάχιστον 5 αγώνες - ενδεχομένως και περισσότερους ανάλογα με την εξέλιξη του Euroleague Adidas Next Generation Tournament - με τρεις εξ' αυτών απέναντι σε ομάδες υψηλότατου επιπέδου.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου