ΝΙΚΟΛΣ: «ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ»

Στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός την αναμέτρηση με το Λαύριο στάθηκε ο Ντιμίτρις Νίκολς.

Νίκολς: «Έτσι κάθε βράδυ»

Οι «πράσινοι» επέδειξαν την ίδια σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το… τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος για τον οποίο ήρθε η άνετη επικράτηση.

«Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την νίκη. Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Όμως εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς και να πάρουμε την νίκη χωρίς να έχουμε περιπέτειες. Και τα καταφέραμε» είπε ο παίκτης του «τριφυλλιού». Στη συνέχεια ρωτήθηκε το κατά πόσο είναι εύκολο για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει με απόλυτη συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος παιχνίδια όχι μεγάλης… επικινδυνότητας.

«Δεν είναι δύσκολο» είπε και εξήγησε «Αυτή είναι δουλειά μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε βράδυ Να παίζουμε στο υψηλότερο τέμπο είτε κερδίζουμε πολύ, είτε κερδίζουμε λίγο, είτε χάνουμε. Και αυτό κάναμε κόντρα στο Λαύριο. Αυτό μας ζητάει κάθε φορά ο προπονητής μας». Τέλος, για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού υπογράμμισε « Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς με τη Γαλατά για την Ευρωλίγκα και πρέπει να πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό για να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου