ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΚΑΙ Κ. Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!

Το Διοικητικό Εφετείο δικαίωσε τελεσίδικα τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο.

Απόλυτη δικαίωση «πράσινων» και κ. Δ. Γιαννακόπουλου!

Η… δικομανία του Ολυμπιακού κατά των «πράσινων» και συγκεκριμένα εις βάρος του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου έπεσε για ακόμα μία φορά στο… κενό.

Οι «ερυθρόλευκοι», στο πλαίσιο της εκτός γηπέδων εμμονής τους, υπέβαλαν διαρκείς καταγγελίες σε φορείς του αθλήματος όπως ΕΕΑ και ΕΣΑΚΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα. Κατόπιν οι «πράσινοι» προσέφυγαν στη ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και –φυσικά- βρήκαν το δίκιο τους, καθώς το Διοικητικό Εφετείο ακύρωσε την απόφαση της Επιτροπής. Πρόκειται για μια απόφαση που απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού στην ουσία τους και είναι ανέκκλητη, δεν μπορεί δηλαδή να ανατραπεί. Και βέβαια η συγκεκριμένη απόφαση αποδεικνύει το ότι οι βιαστικές αποφάσεις του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ και του ΑΣΕΑΔ εις βάρος των «πράσινων» δεν είχαν ουσιαστική υπόσταση.

Ίσως, κάποια στιγμή να καταλάβουν στον Πειραιά ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσουν τη μανία καταδίωξης κατά των κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο και της ΚΑΕ Παναθηναϊκού.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου