ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: «ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΟΡΥΦΗ»

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στο ΣΚΑΙ για τη φετινή χρονιά με τον Παναθηναϊκό Superfoods

Μπουρούσης: «Στόχος η κορυφή»

Αναλυτικά, ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στο «Goal χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΙ για:

Την εξαιρετική του περσινή σεζόν: «Πήγα μια εβδομάδα πριν αρχίσει η σεζόν στην Ισπανία. Ήταν κάτι αφύσικο αυτό που κάναμε. Είχαμε δίψα για διάκριση. Προσπάθησα να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ομάδα».

Τις προτάσεις που είχε και την επιλογή του Παναθηναϊκού: «Το ΝΒΑ ήταν ένα όνειρο από το 2009 και το είχα βάλει πείσμα να πάω. Μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω για ένα χρόνο, αλλά έχω δύο παιδιά και δεν ήθελα να πάω για να ρισκάρω. Από τη στιγμή που μου είπαν από τον Παναθηναϊκό ότι θα με περιμένουν, το έβαλα στο μυαλό μου και έβαλα στην άκρη την περίπτωση της Κίνας. Αν σκεφτόμουν με βάση τα οικονομικά θα πήγαινα στην Κίνα».

Τις περιβόητες «10 μέρες»: «Δεν είναι να κάνουμε ανάλυση τι συνέβη το 2009 και ούτε θα ψάξω δικαιολογίες. Σαν χαρακτήρας είμαι αυθόρμητος και ντόμπρος. Σε όποια χώρα και αν πας, τον κόσμο τον κερδίζεις από το αγωνιστικό κομμάτι. Από την εμπειρία μου που έχω, θα προσπαθήσω να είμαι υγιής και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και τον πρόεδρο που αν θες πήρε ρίσκο φέρνοντάς με στην ομάδα».

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: ««Ξέρω πώς είναι το ΟΑΚΑ. Έχω παίξει με την Εθνική, με τον Παναθηναϊκό, με την ΑΕΚ… Αν ήταν όλα καλά και δεν υπήρχε ο φανατισμός, η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα δεν συγκρίνεται. Όσα χρόνια ήμουν στο εξωτερικό μού είχε λείψει».

Για το πώς περιμένει την επίσκεψή του στο ΣΕΦ: «Δεν έχω θέμα. Έχω παίξει πολλές φορές. Δεν με επηρεάζει αυτό. Μου είναι αδιάφορο. Έχω την εμπειρία πλέον, έχω αλλάξει».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα φτιάχνεται για να πάει στην κορυφή. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς και δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ. Ο στόχος είναι η κορυφή και μέσα από τη δουλειά πρέπει να έρθει».

Για το τι του έχει ζητήσει ο Πεδουλάκης: «Τίποτα, μόνο τρέξιμο (γέλια)».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Ιουλίου