«ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ»

Ο Μάνος Πααπδόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods και εξήγησε πως είναι καλύτερα που το ντέρμπι «αιωνίων» γίνεται άμεσα

«Είμαι σίγουρος για την ομάδα μας»

Είναι ένας από τους πλέον έμπειρους παράγοντες του Ελληνικού μπάσκετ και όποτε μιλάει έχει κάτι να πει. «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι φιλικό προετοιμασίας. Θα έχουν προηγηθεί κι άλλοι αγώνας. Δεν θα είναι όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, που παίζαμε το πρώτο ματς της χρονιάς για το Κύπελλο. Ειδικά φέτος, όπως έχει γίνει η Euroleague, δεν έχει νόημα το πότε θα παίξουμε. Ίσως και να είναι καλύτερα που θα γίνει νωρίς το ντέρμπι γιατί πιο μετά θα είναι πολύ φορτωμένο το πρόγραμμα». Όσο για το πώς κύλησε το περσινό πρωτάθλημα είπε «Εμείς όπως και πέρσι θέλουμε να στείλουμε το ίδιο μήνυμα. Να ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο. Από την εμπειρία μου μπορώ να σας πω πως έγινε μια από τις καλύτερες σειρές τελικών τα τελευταία χρόνια. Και αγωνιστικώς αλλά και από άποψη συμπεριφοράς. Όλων. Και των φιλάθλων καθώς δεν πρέπει να ξεχνούμε πως στα τελευταία κρίσιμα ματς δεν ακούστηκε το παραμικρό».
Ο Μάνος Παπαδόπουλος σχολίασε και τις μεταγραφές της ομάδας του. «Κι άλλες χρονιές κάναμε δυναμικές κινήσεις. Απλά τώρα φαίνεται πιο πολύ γιατί για την εποχή τα ονόματα είναι πολύ μεγάλα. Αυτά όμως φαίνονται στο γήπεδο και σας το λέω ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ καλή ομάδα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου