ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ!

Με πολύτιμο εφόδιο την εμπειρία από τη “μεγάλη” Εθνική ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος οδηγεί το “μικρό” αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

Ένας Άντρας ανάμεσα σε Νέους!

Το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο... Εθνική για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο! Ο Παναθηναϊκός προωθεί σταδιακά και σταθερά τον Έλληνα φόργουορντ ώστε να είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Η πρόοδος του φαίνεται κι από την κλήση του στην Εθνική Ανδρών, όπου συμπεριλήφθηκε στην τελική αποστολή για το Προολυμπιακό τουρνουά. Μετά τους αγώνες στο Τορίνο, ο Χαραλαμπόπουλος ενσωματώθηκε με την Εθνική Νέων Ανδρών, εκεί όπου αποτελεί έναν από τους ηγέτες της ομάδας. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις εμφανίσεις στα ματς της Χαλκίδας, εκεί όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει έναν και μοναδικό στόχο, την άνοδο στην Α' Κατηγορία.

Κορυφαίος και βάσει αριθμών...

Η εμπειρία που έχει αποκτήσει με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ανδρών αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα το οποίο εκμεταλλεύεται πλήρως ο Χαραλαμπόπουλος στα ματς της Χαλκίδας. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής Νέων, βάσει του συστήματος αξιολόγησης. Συγκεκριμένα, μετράει 20,8 βαθμούς ανά αγώνα στο Efficiency, με τον δεύτερο Τολιόπουλο να έχει 16.8 βαθμούς. Μάλιστα, είναι και μέσα στην κορυφαία πεντάδα σε όλο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Χαλκίδας. Επίσης, με μέσο όρο 16,7 πόντους είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου