ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

Ο Νίκος Παππάς γράφει στο blog του για το τρίτο ματς (20/4) με την ΤΣΣΚΑ όπου στόχος του Παναθηναϊκού είναι να τα δώσει όλα μπροστά στον κόσμο του.

Μαχητικοί στην πράξη!

Καλησπέρα σε όλους,

Οι προηγούμενες ημέρες ήταν πολύ άσχημες για εμάς αφού δεν καταφέραμε να δείξουμε το καλό πρόσωπο του Παναθηναϊκού στη Μόσχα. Δεν μπορούμε να λέμε πως κάναμε κάποια πράγματα σωστά όταν έχουμε ηττηθεί με μεγάλες διαφορές και στα δύο παιχνίδια. Μας έχουν πειράξει πολύ τα τελευταία αποτελέσματα στη Euroleague και όχι μόνο με την ΤΣΣΚΑ. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως αυτή η εικόνα δεν ταιριάζει με την ιστορία του συλλόγου.

Η αποστολή μας στους «8» της διοργάνωσης ήταν εξ αρχής δύσκολη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που έχει δημιουργηθεί για να κατακτήσει τον τίτλο, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δεν κοιτάμε πίσω. Μόνο τον αγώνα της Δευτέρας (20/4). Η σειρά δεν έχει τελειώσει και οφείλουμε να δώσουμε τα πάντα στο τρίτο ματς. Να τους δώσουμε από την αρχή να καταλάβουν πως τους περιμένει δύσκολο βράδυ στο ΟΑΚΑ και να είμαστε σκληροί όχι στα λόγια αλλά στην πράξη.

Είμαστε πίσω στο σκορ, όμως δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε στιγμή. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, να είμαστε μαχητικοί σε όλη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Είναι υποχρέωση όλων μας να δώσουμε τα πάντα, μπροστά στον κόσμο μας που βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα. Έχουμε δει τα λάθη μας και προετοιμαζόμαστε με συγκέντρωση για τον τρίτο αγώνα, ώστε αυτή τη φορά να πετύχουμε τον στόχο μας.  

Στο ΟΑΚΑ τα πράγματα είναι διαφορετικά για εμάς, ο κόσμος μάς δίνει μεγάλη δύναμη κι εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, ώστε να πάμε το ματς στο δικό μας ρυθμό. Θέλουμε να δώσουμε μια καλή απάντηση και θα παλέψουμε για να το πετύχουμε…

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Νίκος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου