Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (VIDEOS)

Δείτε στο Leoforos.gr πως γιόρτασε η «ΠΡΑΣΙΝΗ» τα 10 χρόνια της παρουσία Δ. Γιαννακόπουλου.

Η Πράσινη γιόρτασε τα 10 χρόνια της, παρουσία Δ. Γιαννακόπουλου (videos)

Δέκα χρόνια ζωής για την Πράσινη, δέκα χρόνια μαχητικής Παναθηναϊκής δημοσιογραφίας για την προάσπιση των συμφερόντων του Παναθηναϊκού μας, από την εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών που γιόρτασε σε μια «οικογενειακή» εκδήλωση τα γενέθλιά της, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, του ανθρώπου που μαζί με τον κύριο Ανδρέα Μπόμη, τον Βαγγέλη Ζορμπά και τον Παναγιώτη Μπόμη, ήταν αυτοί που έκαναν τα αδύνατα δυνατά, για να «κρεμαστεί» στις 17 Μαρτίου 2007 το πρώτο φύλλο της Πράσινης στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. Και στα 10α γενέθλια της Πράσινης ήταν άπαντες εκεί, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παίρνει το λόγο και να συγκινεί τους εργαζομένους της εφημερίδας με τα λεγόμενά του: «Τα 10 χρόνια της Πράσινης είναι πολύ πετυχημένα και θα εξηγήσω το γιατί. Όταν άνοιξε η Πράσινη, υπήρχαν στο περίπτερο η Αθλητική Ηχώ, το Derby, το Sportime, εφημερίδες οι οποίες απευθύνονταν –κυρίως- στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Καταφέραμε και βγάλαμε μια εφημερίδα, σπάσαμε αυτό το απόστημα των εφημερίδων που είχαν πάντα τον Ολυμπιακό πιο πάνω, φτάσαμε να πουλάμε κατά μέσο όρο τα πρώτα χρόνια 13-14 χιλιάδες φύλλα που ήταν τεράστια επιτυχία. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά στον αθλητικό Τύπο, το ίντερνετ έχει μπει και έχει κερδίσει τη μάχη της ενημέρωσης. Παρ’ όλα αυτά, η Πράσινη έχει καταφέρει μετά από δέκα χρόνια και μη έχοντας την ίδια υποστήριξη από τον όμιλο, όπως τα πρώτα χρόνια, να συνεχίζει να υπάρχει στα περίπτερα, να συνεχίζει να είναι το πρώτο Μέσο για την Παναθηναϊκή ενημέρωση, και αυτό είναι κάτι που εσείς έχετε καταφέρει και το έχετε κερδίσει και θα ήθελα εγώ να σας χειροκροτήσω αυτή τη στιγμή. Συνεχίζοντας με την αγάπη αυτή που έχετε για την εφημερίδα, τη δουλειά σας και τον επαγγελματισμό που σας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, είμαι βέβαιος όπως είπε και ο φίλος μου πριν λίγο, ότι δέκα κεράκια έχουμε τώρα, ελπίζω να έχουμε την υγειά μας και να είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε και τα 20 και τα 30 χρόνια της Πράσινης. Στο χέρι μας είναι, καλές επιτυχίες να έχουμε».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φύσηξε μαζί με όλους τους εργαζομένους της εφημερίδας τα κεράκια και μαζί με τον Ανδρέα Μπόμη, τον Βαγγέλη Ζορμπά, τον Παναγιώτη Μπόμη και τον Γιώργο Μητροφάνη, έκοψαν την τούρτα, δίνοντας και το έναυσμα για να ξεκινήσει το πάρτι για τον εορτασμό των 10 χρόνων της εφημερίδας.

Δείτε στα βίντεο ένα μικρό απόσπασμα όσων έγιναν και μη χάσετε την έκδοση του Σαββάτου της Πράσινης, στην οποία θα δημοσιευτεί δισέλιδο φωτορεπορτάζ για τον εορτασμό των γενεθλίων της εφημερίδας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 26 Μαίου