ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ

Ο διευθυντής σύνταξης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ γράφει για τον Παναθηναϊκό του ΣΕΦ και του… αύριο 

Θα δούμε πολλά ακόμα

Εάν πρέπει σώνει και καλά να απομονώσουμε το πιο σημαντικό στοιχείο που έδειξε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με βεβαιότητα καταλήγουμε στο εξής: Στην προσωπικότητα!

Αυτή που έδειξαν πολλοί και διαφορετικοί παίκτες του Τζόρτζεβιτς σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού και του γηπέδου, αυτή που έβγαλε ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκό κι αυτήν που έβγαλε εν τέλει η ομάδα στο σύνολό της.

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα δεν είναι δεμένη, θέλει πολύ χρόνο, πολλή δουλειά, αλλά έχει φέτος κάτι που τόσο της έλειψε πέρυσι. Περίσσευμα προσωπικότητας στον πάγκο και στο παρκέ.

Στα δύσκολα μιλούσε πάντα και κάποιος άλλος παίκτης, πάντα υπήρχε κάποιος που θα μας έδειχνε ότι διαθέτει ειδικό βάρος. Ακόμη κι ο Γιάνκοβιτς που έβαλε τα πρώτα μεγάλα σουτ κι άρχισε να δείχνει το δρόμο για τη νίκη, ή ο Διαμαντίδης με τη μεστή εμφάνισή του και την ηρεμία που έδωσε στην ομάδα όταν χανόταν η μια βολή πίσω από την άλλη. Ο Καλάθης με το μυαλό του και τις πάσες που έβγαζε, ο Πάβλοβιτς για δύο-τρια καθοριστικά τελειώματα.

Πέρυσι ο Παναθηναϊκός στερήθηκε τέτοιων λύσεων, τον πόνεσε η απουσία τους αλλά φαίνεται ότι έχουν γίνει πολλές και καλές κινήσεις που σιγά-σιγά θα βγουν στο παρκέ.

Για αυτό έχουμε την εντύπωση ότι από τον ελκυστικότερο Παναθηναϊκό, τουλάχιστον της τελευταίας τριετίας, θα δούμε πολλά ακόμα στη διάρκεια αυτής της της σεζόν!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Μαρτίου