ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ!

Ο διευθυντής σύνταξης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ Πανορμίτης Κωνσταντινίδης γράφει για τον Γιάννη Αναστασίου που αδικεί τον εαυτό του.

Καταστροφικός εγωισμός!

Όταν είσαι ο προπονητής του Παναθηναϊκού που έχει γνωρίσει τον πιο ατιμωτικό αποκλεισμό της ιστορίας του, απλώς σηκώνεσαι και φεύγεις. Δεν περιμένεις ούτε να σε διώξει ο πρόεδρος, ούτε ο κόσμος.

Θεωρώ ότι ο Γιάννης Αναστασίου αδικεί πολύ τον εαυτό του.

Δεν ξέρω εάν έχει καταλάβει τι ακριβώς έγινε αυτό το βράδυ, κι εννοώ τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο αποκλεισμός για τον κόσμο.

Επειδή έχει δουλέψει δύο και βάλε χρόνια, επειδή έβαλε το δικό του λιθαράκι στην εποχή της αναγέννησης θα ‘πρεπε μόνος του να φύγει και να αναζητήσει ομάδα στο εξωτερικό.

Και ποιος ξέρει; Ίσως σε λίγα χρόνια να βρισκόταν ξανά στον ίδιο δρόμο με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί, αλλά θα μπορούσε να αφήσει μια πόρτα ανοιχτή, κι έχει ο Θεός…

Τώρα όμως επιλέγει τον δύσκολο δρόμο. Κακά τα ψέματα, αργά ή γρήγορα θα βγει το διαζύγιο.  Δικαίωμά του, επιλογή του.

Δεν χρειάζονται ύβρεις, κατάρες, ή απαξίωση κάποιου που στο κάτω-κάτω της γραφής, κάτι έκανε αυτά τα χρόνια. Κάτι προσπάθησε, κάτι πάλεψε και μάλιστα κόντρα σε πολλούς. Αλλά αυτό όφειλε να το διαφυλάξει πρώτα ο ίδιος κι όχι να το επισημαίνουμε εμείς.

Τόσο απλά, τόσο ήρεμα, παρά την ένταση των στιγμών και το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη από πάσα άποψη ο Παναθηναϊκός.

Στο κάτω-κάτω της γραφής όλοι κουβαλάμε εγωισμό. Κι όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε να τον χειριζόμαστε ώστε να μην τον αφήνουμε να μας καταστρέψει.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου