ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Κ.ΑΝΔΡΕΑΔΗ

O διευθυντής σύνταξης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ Πανορμίτης Κωνσταντινίδης γράφει για τον ανακριτή διαφθοράς, τον «γραφικό» Αλαφούζο και την… ελπίδα.

Το οφείλουμε στον κ.Ανδρεάδη


Έπρεπε να περιμένουμε να περάσουν τόσα χρόνια και τόσοι… εφιάλτες κάθε φορά που βλέπαμε ποδόσφαιρο, ώστε να επιβεβαιωθεί τελικά και από τη δικαιοσύνη, ότι κάτι στραβό συμβαίνει στο δύσμοιρο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Δεν επαρκούσαν βλέπετε τα όργια που βλέπουμε διαρκώς στα ελληνικά γήπεδα αλλά και τις αίθουσες των φορέων του ποδοσφαίρου. Δεν ήταν αρκετές οι φωνές διαμαρτυρίας ομάδων, καθαρών παραγόντων, προπονητών, ποδοσφαιριστών φιλάθλων!
Όλα αυτά τα χρόνια τον ορυμαγδό καταγγελιών τον βάζαμε ταχύτατα κάτω από το χαλάκι ώστε να μην φαίνονται τα σκουπίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλοι! Φορείς του ποδοσφαίρου, παράγοντες, πολιτικοί, Media.

Η εισήγηση του ανακριτή διαφθορά Γιώργου Ανδρεάδη έπειτα από την απολογία του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί πλέον το τέλος ενός ταμπού, το οποίο κουβαλούσαν στην πλάτη τους –επιμελώς- όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό!

Ασφαλώς η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί ακόμη και ποιος ξέρει πόσο καιρό θα χρειαστεί η ελληνική δικαιοσύνη ώστε να αποφανθεί. Ωστόσο οι εξελίξεις, όπως δρομολογούνται από χθες κι έπειτα από τις απολογίες τόσων και τόσων κατηγορουμένων συνιστούν απόλυτη δικαίωση για όσους αισθάνονταν απελπιστικά μόνοι και υπερβολικά καθαροί σε ένα βρώμικο σύστημα.
Θα θυμάστε φυσικά πως κάθε φορά που ο Γιάννης Αλαφούζος αντιδρούσε σε όσα έβλεπε κάθε Κυριακή στα γήπεδα, τον στόλιζαν με χαρακτηρισμούς, Τί γραφικό τον είπαν, τί tweety, τί άκουσε, τί διάβασε όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον Παναθηναϊκό!

Και πάλευε μόνος του, ακόμη κι ο ΠΑΟΚ τον είχε «πουλήσει» στον συνεταιρισμό, απέναντι σε όλους!

Ανεξάρτητα από το πότε και το πώς θα ολοκληρωθεί δικαστικά η υπόθεση, όλοι έχουμε δικαίωμα να ονειρευτούμε ένα πιο καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα πιο αξιόπιστο ελληνικό Πρωτάθλημα κι αυτό το οφείλουμε τον κ.Γιώργο Ανδρεάδη που σε πείσμα όλων μας βάζει το τρένο της επιχείρησης κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στις ράγες!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Μαρτίου