ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!

Ο Πανορμίτης Κωνσταντινίδης γράφει για τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του Top-16 και την πρόκριση που θα πάρει το «τριφύλλι»!

Τον Παναθηναϊκό δεν τον φοβάσαι!

Είναι δεδομένο ότι η πλειονότητα των φίλων του Παναθηναϊκού ενοχλήθηκε από την ήττα στο Κάουνας και κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο ήλθε στο τέλος. Αν είχε νικήσει ο Παναθηναϊκός τη Ζαλγκίρις είχε ξεμπερδέψει με πολλά από τα ζητήματα τα οποία θα βρει τώρα στο δρόμο του.

Αλλά το κυρίαρχο παραμένει ένα. Και θα ήταν το ίδιο, πάνω-κάτω, στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του Top-16: Η Άλμπα Βερολίνου.

Νικάς σε αυτόν τον αγώνα και καθαρίζεις, άντε να θες κι άλλη μια νίκη, κι αυτή με ερωτηματικό.

Το μόνο ανησυχητικό είναι οι τρεις εντός έδρας αγώνες των Γερμανών στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Αλλά από την άλλη έχουμε δει τον Παναθηναϊκό σε όλες τις πιθανές εκδοχές του όλα αυτά τα χρόνια και κακά τα ψέματα: Δεν τον φοβόμαστε.

Είτε σε σούπερ χρονιές, είτε σε μέτριες, είτε σε κακές χρονιές, όταν έφταναν τα κρίσιμα ειδικά μέσα από τη διαδικασία του ομίλου, έβρισκε τον τρόπο. Κι είναι γεγονός ότι όσο υπάρχει κι ο Διαμαντίδης οι πιθανότητες διπλασιάζονται.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να μείνει εκτός πλέι οφ οΠαναθηναϊκός. Πρέπει να συμβούν τρελά πράγματα.

Απλά το κακό είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχασε χθες οριστικά την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μια, απλή πρόκριση.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου