ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ!

Ο διευθυντής σύνταξης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ Πανορμίτης Κωνσταντινίδης γράφει για τις… εξοντωτικές ποινές σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ!

Να τους δώσουμε και μπόνους!

Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορούν να εκληφθούν οι ποινές που επιβλήθηκαν σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό για τα επεισόδια σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ αντίστοιχα.

Μία αγωνιστική στον ΟΦΗ για όσα έγιναν στο Γεντί Κουλέ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και δύο στον Ολυμπιακό για όσα έγιναν στο ματς βόλεϊ με τον ΠΑΟΚ.

Το ζήτημα έχει τεράστια σημασία από τη στιγμή κατά την οποία χτυπήθηκαν κι όλας άνθρωποι, όπως ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου από τσιμέντο, ο Καρέλης από καπνογόνο και οι παίκτες του ΠΑΟΚ από μπουκάλια ή αντικείμενα.

Δεν σημειώθηκε απλά ρίψη αντικειμένων που ακόμη κι αυτό είναι από μόνο του κατακριτέο και πρέπει να τιμωρείται πιο αυστηρά από όσο γίνεται. Τα αντικείμενα που κάλλιστα μπορούν να χαρακτηριστούν φονικά ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟΧΟΥΣ!

Πέτυχαν ανθρώπους, κι όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί μια πέτρα να σκοτώσει, όπως επίσης κι ένα καπνογόνο ή μια φωτοβολίδα μπορεί να σκοτώσει όπως έχει συμβεί στο παρελθόν!

Έχω την αίσθηση ότι στο πλαίσιο των δράσεών του και των ευθυνών του φυσικά ο κ.Σταύρος Κοντονής οφείλει να πιέσεις τις οικείες ομοσπονδίες των σπορ ή τους συνεταιρισμούς ομάδων να αυστηροποιήσουν το πειθαρχικό δίκαιο διότι μοιάζει με χάδι η μια αγωνιστική στον –κάθε- ΟΦΗ για όσα έγιναν στον αγώνα και μόλις δύο στον –κάθε βολεϊκό- Ολυμπιακό.

Εδώ δεν μιλάμε απλώς για επεισόδια, μιλάμε για απειλή της ανθρώπινης ζωής και της σωματικής ακεραιότητας συντελεστών ενός αγώνα!

Ακόμη και το χρηματικό πρόστιμο μοιάζει με ανέκδοτο. Γιατί κατά πολλούς, αυτό είναι που θα πονέσει πιο πολύ τους συλλόγους, εάν αυξηθούν αισθητά και τα πρόστιμα.

Σε αγώνες της UEFA αλλά και των μεγάλων πρωταθλημάτων, εάν ρίξεις αντικείμενα, δίχως καν να πετύχεις παίκτη, ή μέλος ομάδας τιμωρείσαι με πρόστιμο 40.000 ευρώ! Περισσότερα από όσα επιβλήθηκαν στον ΟΦΗ για όλο το «πακέτο», υβριστικά και εμετικά συνθήματα, αντικείμενα, τσιμέντα, καπνογόνα κλπ κλπ.

Κι αφού οι ομάδες, οι κάφροι δεν βάζουν μυαλό, όπως κι οι «Λίγκες»  καλό θα είναι να τους το βάλει η ίδια η πολιτεία γιατί τους έχουμε παραχαϊδέψει όλους!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου