ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ… ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Ο Πανορμίτης Κωνσταντινίδης γράφει για την προσθήκη του Λαουάλ στον Εξάστερο.

Μεταγραφή… καλοκαιριού!

Η απόκτηση παίκτη από τον Παναθηναϊκό και ειδικά ψηλού, φαινόταν καιρό τώρα πως είναι απαραίτητη, ειδικά από τη στιγμή που οι τραυματισμοί χτυπούν αλύπητα την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Πολλές φορές, σκεφτόμασταν, «βρε μπας κι έπρεπε να μείνει ο Ράιτ»;

Κι ας μην δικαίωσε τις προσδοκίες όσων έβλεπαν ότι μπορεί κάποια στιγμή να βρει ρυθμό και ανέβει επίπεδο.

Ο φιλότιμος Αμερικανός πάλεψε αλλά δεν πέτυχε…

Προς όφελος του… Παναθηναϊκού θα τολμήσω να προσθέσω.

Διότι όταν Γενάρη μήνα πας να πάρεις παίκτη κι αυτός λέγεται Λαουάλ, είναι δηλαδή ο κανονικός, ο καλός Γκάνι Λαουάλ τότε μόνο για καλό έχουν γίνει ΟΛΑ!

Για την ακρίβεια ο Λαουάλ είναι μεταγραφή καλοκαιριού! Είναι ο παίκτης που τον παίρνεις όταν κάνεις σχεδιασμό ομάδας κι όχι όταν κληθείς να καλύψεις ένα κενό που σου δημιουργήθηκε. Και μάλιστα Γενάρη μήνα!

Είναι τεράστια η επιτυχία των πρασίνων που τον παίρνουν από την Τραμπζονσπόρ και τον φέρνουν στο ΟΑΚΑ διότι βάζουν στη σύνθεσή τους έναν παίκτη μεγάλης κλάσης, έναν παίκτη Ευρωλίγκας!

Κι είναι πράγματι ο παίκτης που αποτελεί την ιδανική λύση για να δημιουργήσεις τον νέο… Λάσμε.

Λίγο έξυπνος να είναι, ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα τον κάνει… μάγκα με τις «λόμπες» του, αλλά ας μην προτρέχουμε. Ας μπει στο παρκέ, να ‘ναι υγιής κι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν, όχι μόνα τους, αλλά όπως τα «μαγειρεύει» πάντα έως το τέλος αυτή η ομάδα που ξέρει πότε πρέπει να χαμογελάσει.

Κι ως συνήθως, γελάει τελευταία…

Αναγκαίο Υ.Γ.

Για το δράμα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και την ανάγκη να επέμβει η διοίκηση και προσωπικά ο Αλαφούζος, τα λέμε στην ΠΡΑΣΙΝΗ της Παρασκευής. Γιατί η χθεσινή ήταν μια μέρα-σταθμός κι απαιτεί γενναίες αποφάσεις.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου