ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙ ΛΑΜΑ

Ο διευθυντής σύνταξης της «Π» Πανορμίτης Κωνσταντινίδης απαιτεί να… σταλεί σπίτι του ο Καμπάτσο!

Στείλτε τον να αρμέγει λάμα

Εάν η Ευρωλίγκα, νοιάζεται, πραγματικά για το προϊόν της, αύριο πρωί-πρωί κι όλας, πρέπει να στείλει αυτόν τον άγνωστο παλαιστή στο σπίτι του. Εκεί στα ορεινά της Παταγωνίας να αρμέγει τα λάμα.

Η λαβή του άγνωστου παλαιστή σε έναν παίκτη-μύθο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως είναι ο  Δημήτρης Διαμαντίδης, συνιστά ντροπή για το μπάσκετ, ντροπή για τη διοργάνωση και ντροπή ακόμη και για την ίδια την Ρεάλ Μαδρίτης, έναν τεράστιο σύλλογο με μεγάλη ιστορία και κύρος.

Ακόμα και στον τελευταίο rookie οποιασδήποτε ομάδας, δεν έχει κανένας αλήτης το δικαίωμα να προβεί σε τέτοια ενέργεια, πόσο μάλλον σε έναν παίκτη που σέβεται όλος ο πλανήτης.

Εάν ο Μπερτομέου έχει ακόμη την ελάχιστη ευαισθησία, πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες να πάει κάθε τυχάρπαστος στο χωριό του και να απομακρυνθεί εν τάχει από το σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ...

Το κρίμα, είναι, ότι στο όνομα του τυφλού οπαδισμού, λίγες στιγμές έπειτα από τη συγκεκριμένη φάση, υπήρχαν ΕΛΛΗΝΕΣ που αποθέωναν τον Αργεντινό παλαιστή για την ενέργειά του. Ξέχασαν ότι είναι ο ίδιος που ήταν πρωταγωνιστής στο επεισόδιο που έγινε στον αγώνα Ελλάδας-Αργεντινής στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ξέχασαν στο όνομα της τύφλας τους, και των απωθημένων που έχουν με τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη.

Κι αυτοί την Κυριακή θα ψηφίσουν. Για το καλό της Ελλάδας. Τρομάρα μας...

Όταν δεν λαμβάνονται μέτρα για τέτοιου είδους συμπεριφορές παικτών, ας μην κατηγορούμε το κοινό που «βράζει», ας μην κατηγορούμε τον κόσμο που νοιώθει το περί δικαίου αίσθημα και θα το αποδώσει, όταν πρέπει κι όπως πρέπει.

Γιατί εάν δεν τιμωρηθεί αυτός ο τσόγλανος, κι ο κάθε τσόγλανος που εμφανίζεται στα γήπεδα, ακόμη και το ανοιχτό του ΟΑΚΑ θα είναι μικρό όταν θα έρθει η ώρα του β’ γύρου...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου