Ο ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΑΣ

Ο διευθυντής σύνταξης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ, Πανορμίτης Κωνσταντινίδης κάνει… το ταμείο έπειτα από τη δεύτερη νίκη του Παναθηναϊκού στο Top-16. 

Ο Μήτσος και ο Σάρας

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε διαβασμένος στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας δεν συνιστά είδηση.

Εάν δεν ήταν διαβασμένος, θα το συζητούσαμε…

Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός έκανε όλα όσα έπρεπε στον τρίτο αγώνα του στο Top-16 κι έβγαλε την υποχρέωση δίχως μπελάδες.

Διότι αγώνες όπως αυτός με τους Λιθουανούς, σου δίνουν τα απολύτως απαραίτητα εάν τους νικήσεις, σου στερούν όμως… τα πάντα, εάν τους χάσεις.

Τους ξεχνάς δηλαδή την επόμενη μέρα στο σενάριο νίκης, τους θυμάσαι έως την επόμενη χρονιά, εάν τους χάσεις.

Το «τύμπανο» στο ΟΑΚΑ το χτυπούσε ο Διαμαντίδης. Αυτός έδωσε το ρυθμό, αυτός έδωσε το στίγμα, την ενέργεια στην άμυνα που θα τελείωνε με το καλημέρα τη Ζαλγκίρις.

Ο Παναθηναϊκός πήρε «άριστα», με… τρεις τόνους μάλιστα, στο μαρκάρισμα του Άντερσον, του πιο… ατομιστή παίκτη της διοργάνωσης, ή αν δεις ανάποδα το νόμισμα, του πιο επικίνδυνου αν βρεθεί στη μέρα του, ήταν σοβαρός, είχε συνέπεια, είχε συνέχεια και… τέλος!

Αν έλειπε κι ο τραυματισμός του Μαυροκεφαλίδη θα ήταν μια υπέροχη βραδιά, αφού συνδυάστηκε και με την επιστροφή του πιο αγαπημένου τρελού που είδαμε στα ελληνικά γήπεδα, του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Μεγάλη η καψούρα πολλών- των περισσοτέρων δηλαδή- Παναθηναϊκών για τον «Σάρας»,  ενός παίκτη που μιλούσε στην μπάλα, για την ακρίβεια ήταν η προέκταση όχι μόνο του χεριού, αλλά και του… μυαλού του.

Ένα ακόμη μικρό δείγμα των κολοσσών που έζησαν στιγμές δόξας στο ΟΑΚΑ σε όλη αυτή τη διάρκεια δύο και βάλε δεκαετιών. 

Κι η ιστορία συνεχίζεται…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου