ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ (2014) ΚΙ ΑΚΟΜΑ... ΚΑΛΥΤΕΡΗ (2015)!

Ο διευθυντής σύνταξης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ, Πανορμίτης Κωνσταντινίδης, γράφει για το αντίο στο επιτυχημένο 2014 και την προσμονή για ένα ακόμη καλύτερο 2015.

Καλή χρονιά (2014) κι ακόμα... καλύτερη (2015)!

Μπαλίτσα τέλος για το 2014, αφού ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη χρονιά που μετράει άλλες οκτώ μέρες για να φύγει.

Η νίκη με 2-0 επί της Κέρκυρας με επίκεντρο την πιτσιρικαρία του Γιάννη Αναστασίου και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος, έκλεισαν μια πολύ όμορφη χρονιά για τον Παναθηναϊκό.

Μια χρονιά στην οποία οι «πράσινοι» πέτυχαν πολλά περισσότερα από όσα θα περίμεναν κι οι ίδιοι, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό (συνεπώς και οικονομικό) επίπεδο.

Παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του δημιούργησαν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα η οποία έβγαλε μάτια από τον Γενάρη κι έπειτα, έκλεισε τη σεζόν με έναν τίτλο, μια επική νίκη στο Φάληρο και τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ για το Champions League.

Ο πήχης ανέβηκε, οι προσδοκίες αυξήθηκαν αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός στάθηκε αντάξιος!

Στα μισά (σχεδόν) της διαδρομής της σεζόν 2014/15, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην κορυφή, ενώ πέρυσι τέτοια εποχή απείχε 16 βαθμούς από τον πρώτο.

Έχει κρατήσει τον κορμό του, βγάζει νέα παιδιά και μπορεί με τις αναπροσαρμογές και τις επεκτάσεις συμβολαίων να τους κρατά ικανοποιημένους όλους, να τους δίνει κίνητρο και να διατηρεί την επιτυχημένη συνταγή ώστε να κάνει και το επόμενο βήμα.

Η αίσθηση είναι ότι το 2015 θα είναι πράγματι ακόμη καλύτερη χρονιά από το 2014. Με μελετημένες κινήσεις, σταθερά βήματα, στοχευμένες επιλογές και δίχως να παρασύρονται από τις –πάντα- περισσότερες απαιτήσεις όλων (μας), οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα απέδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν και στην επόμενη πρόκληση.

Ασφαλώς, μπάλα είναι και γυρίζει, όλα μπορούν να συμβούν αλλά αποτελεί εγγύηση- ή αν θέλετε ασφάλεια- η αποδεδειγμένα σωστή δουλειά που γίνεται σε διοικητικό επίπεδο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου