ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ Ο ΑΛΤΜΑΝ

Ο Πανορμίτης Κωνσταντινίδης βλέπει την προοπτική που δημιουργεί η παρουσία του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού.

Για πολλά γκολ ο Άλτμαν

Όποιος δεν τον ήξερε και τον είδε στον φιλικό αγώνα της Τρίτης με την Κορτράικ κατάλαβε ότι θα προσφέρει πολλά στο επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Η εμφάνιση του Όμρι Άλτμαν είναι το καλύτερο νέο της ημέρας για έναν Παναθηναϊκό που ψάχνεται και αγωνιά να προλάβει να φτιάξει την ομάδα για να ριχτεί στις ευρωπαϊκές μάχες.

Βέβαια ο Ισραηλινός φαίνεται ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος. Θέλει το χρόνο του, χρειάζεται τις προπονήσεις για να βελτιώσει τους χρόνους του, την ταχύτητά του δηλαδή, ενδεχομένως και την εκρηκτικότητά του.

Όπως και να ΄χει ο Άλτμαν μοιάζει σαν μια πρώτη απάντηση στο ερώτημα «από πού θα έρθουν τα γκολ που… έφυγαν το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό». Έχει πολλά ακόμη σκέλη η απάντηση, αφού πρέπει να αποκτηθεί ο κλασικός φορ, ενώ ο Ουζουνίδης ψάχνει και ακραίους, αλλά ο Ισραηλινός είναι παίκτης για… πολλά γκολ. Και για να σκοράρει και για να δημιουργήσει.

Ξέρει μπάλα, έχει φαντασία, καλά πόδια και κυρίως, έχει κίνητρο! Κι αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό σε έναν «μνημονιακό» Παναθηναϊκό που πρέπει να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις και να πάρει το 110% από κάθε παίκτη!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου