ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ!

Ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη είναι η πιο ελπιδοφόρα προσπάθεια που είδαμε στον Παναθηναϊκό την τελευταία πενταετία! Γράφει ο Πανορμίτης Κωνσταντινίδης.  

Αναδύεται μέσα από τη μπόχα!

Μέσα σε όλη αυτή τη μαυρίλα του ποδοσφαίρου, με τη μύτη μας κλειστή ώστε να μην εισπνέουμε όλη αυτή τη δυσωδία του παρελθόντος, του παρόντος και… του μέλλοντος, αναδεύεται κάτι πολύ όμορφο για τον Παναθηναϊκό.

Επιτέλους, δημιουργείται κάτι ωραίο, κάτι ελπιδοφόρο, στο οποίο μπορεί να πιστέψει ο απλός αγνός φίλαθλος που η μόνη του απαίτηση είναι να δει ξανά τον Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει.

Με λιγότερους παίκτες από αυτούς που μπορεί να αντέξει, λόγω τιμωριών, τραυματισμών, με τα σύννεφα μιας βαριάς ποινής να είναι από την περασμένη Τετάρτη απλωμένα πάνω από τη Λεωφόρο, με το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος δυσοίωνο, αφού βλέπουμε να συμβαίνουν όργια εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, θα περίμενε κανείς μια ομάδα να πετάει λευκή πετσέτα στα γήπεδα.

Κι όμως παρά την απογοήτευση των παικτών και του προπονητή, που είναι δεδομένη για όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους, βλέπουμε έναν Παναθηναϊκό που πετυχαίνει κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο: Να κλείσει μάτια, αυτιά αλλά και… μύτη -όπως προείπαμε - σε όσα γίνονται και να πορεύεται με βάση το πλάνο του. Το αγωνιστικό πλάνο που παίρνει άριστα από τότε που ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του. Αλλά και το πλάνο μεταμόρφωσης της νοοτροπίας που για όσους πρόλαβαν να το ξεχάσουν, ήταν ο υπ’αριθμόν ένα πρόβλημα επί θητείας του Αντρέα Στραματσόνι.

Πλέον ο Παναθηναϊκός δεν είναι «όσα πάνε κι όσα έρθουν». Δεν είναι «όσα βάλουμε κι όσα φάμε». Κυρίως δεν είναι ότι «χάσουμε, κερδίσουμε ή φέρουμε ισοπαλία μοιάζει το ίδιο»! Όχι δεν είναι, διότι τα παιδιά του Ουζουνίδη παλεύουν πλέον για κάθε μπάλα, για κάθε φάση. Δεν στέκονται σε δικαιολογίες που μπορεί και έχουν βάση. Αυτοί όμως κάνουν τη δουλειά τους, αυτό που πρέπει. «Σκυλιάζουν», παίζουν την μπάλα τους και βάζουν θεμέλιο για καλύτερες μέρες.

Μέχρι τότε, να ξέρουν ότι είναι η πιο ελπιδοφόρα προσπάθεια που έχουμε δει στον Παναθηναϊκό την τελευταία πενταετία. Η πιο μαχητική, η πιο πειστική αγωνιστικά και βάσει πλάνου προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας. Κι αυτή που έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να πετύχει στο στόχο της, αρκεί να έχει τη στήριξη του κόσμου τόσο φέτος όσο κυρίως από την νέα περίοδο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου