ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!

Ο Πανορμίτης Κωνσταντινίδης γράφει για την αθλιότητα, που κάποιοι αποκαλούν ποδόσφαιρο και αθλητισμό στη χώρα μας και την επικινδυνότητά του για τους κατοίκους της. 

Μπορούμε και πιο κάτω!

Το σκηνικό που έχει στηθεί γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τόσο άθλιο που κάθε λογικός άνθρωπος, κάθε υγιής φίλαθλος αποκλείεται να θέλει να ασχοληθεί. Διότι πολύ απλά ό,τι συμβαίνει δεν έχει πλέον σχέση με τον αθλητισμό, δεν έχει καμία σχέση με την ψυχαγωγία που μας προσφέρει ο αθλητισμός, αλλά με οτιδήποτε άλλο. Και το χειρότερο όλων, είναι πλέον πολύ επικίνδυνο για την ασφάλειά μας.

Λες και δεν μας έφταναν οι  συμπεριφορές παραγόντων-χούλιγκαν που μοιάζουν πολύ χειρότεροι από τους «στρατιώτες» τους σε πέταλα, επίσημα και αποδυτήρια, ήλθαν να προστεθούν στον καυγά και οι πολιτικοί! Όλοι εναντίον όλων, για ομάδες, για κόμματα, αλλά επί της ουσίας ο καθένας για το συμφέρον του.

Την ίδια ώρα ερευνώνται επεισόδια σε αποδυτήρια γηπέδων με ντου σε παίκτες και άλλους παράγοντες του παιχνιδιού.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνα με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση…

Την ίδια ώρα εμφανίζονται διαιτητές-«καμικάζι» που αλλοιώνουν τους αγώνες.

Την ίδια ώρα ορίζεται ένας τελικός Κυπέλλου σε γήπεδο που ανάθεμα κι αν πληρεί μια προϋπόθεση να φιλοξενήσει ένα ματς με 8.000 φιλάθλους από κάθε πλευρά.

Την ίδια ώρα ένα παιδί χάνει τη ζωή του στο δρόμο, στην προσπάθειά του να αποφύγει κουκουλοφόρους που τον κυνήγησαν επειδή φορούσε διακριτικά της ομάδας που αγαπάει.

Το πιο σκληρό όλων είναι ότι η τελευταία είδηση προσπερνιέται σαν μια από όλες της επικαιρότητας. Βρίσκεται ανάμεσα κι εν τέλει χάνεται στη ροή όλων των ειδήσεων της ημέρας. Ανάμεσα στη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού, στον τελικό του βόλεϊ, σε όποιον έφυγε το προηγούμενο βράδυ από ένα reality τηλεπαιχνίδι.

Κι όμως, μπορούμε να φτάσουμε και πιο χαμηλά! Το ‘χουμε αποδείξει και το αποδεικνύουμε καθημερινά. ΟΛΟΙ μας. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου