ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΕΡΝΑΕΙ… ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΙΝΕΙ!

Ο διευθυντής σύνταξης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ Πανορμίτης Κωνσταντινίδης γράφει για την απόλυτη δικαίωση της δουλειάς και των επιλογών του Μαρίνου Ουζουνίδη, προς όφελος του Παναθηναϊκού. 

 Μαρίνος κερνάει… Παναθηναϊκός πίνει!

Είναι ευτυχία για κάθε ομάδα να δικαιώνεται 100% για τις όποιες επιλογές του ο προπονητής της!

Και προς όφελος πρώτα από όλα του Παναθηναϊκού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης παίρνει άριστα στη δύσκολη αποστολή που ανέλαβε όταν ξεκαθάρισε το ρόστερ από την εποχή του Στραματσόνι. Διότι κράτησε όσους θεωρούσε ότι θα βοηθήσουν πραγματικά, και ταυτόχρονα κάνει τέτοια διαχείριση που παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, όταν τα θέλει. Όταν τα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

Το τονίσαμε στην ΠΡΑΣΙΝΗ όταν μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, συμφωνήσαμε ότι πόνεσε στο γόητρο και μόνο και πως είναι προτιμότερο να κρατήσει φρέσκους τους παίκτες για τον κρίσιμο ημιτελικό Κυπέλλου. Άλλωστε δεν έχει μεγάλο βάθος στον πάγκο κι η πλειονότητα όσων αγωνίστηκαν στην Τούμπα δεν του έδειξαν ότι μπορεί να τους εμπιστευτεί απόλυτα, ή ακόμη περισσότερο, να τους δώσει κι άλλες ευκαιρίες.

Το αποτέλεσμα στο «πρώτο ημίχρονο» των ημιτελικών τον δικαιώνει απόλυτα (και θα μπορούσε να ‘ναι μεγαλύτερο ειδικά εάν έδινε ο Σιδηρόπουλος το πέναλτι στο σουτ του απίθανου την Μ.Τετάρτη Μπεργκ που βρήκε στο χέρι του Σακχόφ) κι έρχεται να προστεθεί στις νίκες επί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αποτελέσματα που επιβεβαίωσαν  ότι κάτι καλό φτιάχνει στο Κορωπί ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του.

Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει στιλ παιχνιδιού και σιγά-σιγά φτιάχνει χαρακτήρα νικητή. Και πάει «καρφί» για τον τελικό Κυπέλλου έχοντας πια τον τίτλο του φαβορί!

Όταν σε αυτόν τον βασικό κορμό παικτών προστεθούν παίκτες-ουσίας, όταν αποκτήσει ο Παναθηναϊκός δεύτερες επιλογές σε θέσεις-κλειδί θα μπορεί να κυνηγήσει και το πρωτάθλημα. Διότι η διάρκεια και η συνέχεια είναι το βασικότερο ζητούμενο στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου