Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ MVP ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ

Ο διευθυντής σύνταξης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ Πανορμίτης Κωνσταντινίδης γράφει για το επιβλητικό come back του Γιάννη Μπουρούση και του Παναθηναϊκού Superfoods

Η επιστροφή του MVP Μπουρούση

Να που το λέγαμε στο… προηγούμενο blog για τον Μπουρούση και λίγες μέρες μετά ο ψηλός μας επιβεβαίωσε.

 Βασικά, επιβεβαίωσε τον εαυτό του, όχι εμάς. Το ταλέντο του, την αξία του την εμπειρία του. Λόγοι για τους οποίους τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός, άλλωστε!

Όσο χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός Superfoods ένα τόσο ποιοτικό κι ουσιαστικό  παιχνίδι από τον Γιάννη Μπουρούση, άλλο τόσο το χρειαζόταν κι ο ίδιος.

Να ξαναπάρει τα πάνω του, να βρει καλύτερα κι ασφαλέστερα πατήματα, να νιώσει πιο άνετα!

Επέλεξε δε τον ιδανικό αγώνα να το κάνει! Με τον Παναθηναϊκό να έρχεται από δυο ήττες στη λεπτομέρεια, με την ομάδα αρκετά ανακατεμένη από τους τραυματισμούς, τις απουσίες και τις προσθαφαιρέσεις! Κι απέναντι, μάλιστα, στην μοναδική ομάδα που έχει νικήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Νταρουσάφακα η οποία πριν από δύο ματς ήταν ήδη στο 5-2 εκπλήσσοντάς μας για τη φετινή της δυναμική.

Για αυτό η ηγετική του παρουσία στο ματς του ΟΑΚΑ αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Όπως και το πιο κρίσιμο καλάθι της βραδιάς το φόλοου στο air ball του Ρίβερς που έδωσε ασφάλεια κι αέρα 4 πόντων λίγο πριν από το φινάλε. Όπως τα 13 φάουλ που κέρδισε (τα μισά δηλαδή από τα 26 που κέρδισε ο Παναθηναϊκός) όταν πια η μπάλα ακουμπούσε πάνω του για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά! 

Αυτή η νίκη, εκτός από τους δύο πόντους στο «σακούλι» προσφέρει λίγη παραπάνω ηρεμία στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Με την επιστροφή του Τζέιμς και την προσθήκη του Γκάμπριελ ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει πολλή δουλειά για να ρολάρει, να μοιράσει –νέους- ρόλους, να ετοιμάσει καινούρια πράγματα.   Κυρίως όμως, οι προσθήκες προσφέρουν το βάθος που σε κάποια κομμάτια έλειπε και μια εντονότερη αίσθηση σιγουριάς για την ακόμη πιο δύσκολη συνέχεια. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 25 Απριλίου