ΚΡΙΣ –ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ- ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ

Ο διευθυντής σύνταξης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ Πανορμίτης Κωνσταντινίδης γράφει για τον Αμερικανό «μπαλαντέρ» που κάθε βράδυ είναι ικανός να λύνει και διαφορετικό πρόβλημα

Κρις –τα κάνω όλα- Σίνγκλετον

Όσο κι αν στο σύγχρονο μπάσκετ είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις έναν και μόνο παίκτη, ο Κρις Σίνγκλετον είναι σίγουρα ο υπ’ αριθμόν ένα «ανταγωνιστής» του Νικ Καλάθη για τον τίτλο του πιο σημαντικού στον Παναθηναϊκό Superfoods!

Δεν περιμέναμε να δούμε τον αγώνα με την Μακάμπι, ούτε θα χρειαζόταν να κάνει ρεκόρ καριέρας σε κάμποσες στατιστικές κατηγορίες για να το διαπιστώσουμε.

Τον Αμερικανό τον μάθαμε καλά στη θητεία του στη Λοκομοτίβ και τώρα που τον έχουμε… στα πόδια μας, διαπιστώνουμε ακόμη περισσότερο το πολυδιάστατο παιχνίδι του.

Κατ’ αρχάς ο Σίνγκλετον είναι ο παίκτης που θα συμβάλει στην άμυνα. Έχει μακριά χέρια, έχει άλμα, καλό τάιμινγκ στις ενέργειές του. Είναι ήδη πρώτος μπλοκέρ του Παναθηναϊκού και δεύτερος καλύτερος στην Euroleague, συμβάλει σε πολλά κλεψίματα μπάλας και ανεξάρτητα από το εάν καταγράφονται ή όχι τα κατορθώματα στην στατιστική του, δυσκολεύει πάρα πολύ τους αντιπάλους του.
Στην επίθεση είναι ό,τι πιο σύγχρονο σε ψηλό με το καλό του μακρινό σουτ, έχει γρήγορα πόδια, ιδανικά, ειδικά για συνεργασίες με τον Νικ Καλάθη και έχει φοβερή έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ.

Με όλη αυτή τη γκάμα ικανοτήτων στο παιχνίδι του, ο Σίνγκλετον αποδεικνύεται ένας υπερπολύτιμος παίκτης που μπορεί κάθε βράδυ, να λύνει κι ένα διαφορετικό πρόβλημα.

Κι ένα επιπλέον στοιχείο που ξεχωρίζουμε στην έως τώρα πορεία του στο τριφύλλι είναι ότι δείχνει «βιονικός»! Έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση, δεν μοιάζει κουρασμένος ακόμα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης κι αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στην ορθότητα των επιλογών του στα κρίσιμα σημεία, αφού έτσι διατηρεί «καθαρό» από την κόπωση και το μυαλό του!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 26 Απριλίου