ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΧΑΖΟΥΣ;

Πάλι καλά που υπάρχει και ο αγώνας με την Σταντάρ πριν από το Φάληρο. Γράφει ο Πανορμίτης Κωνσταντινίδης

Και πώς να κάνουν τους… χαζούς;

Σε αυτό το απέραντο φρενοκομείο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι τελικά προτιμότερο να έχεις έναν σωρό προβλήματα, μπας και ξεχνάς το σοβαρότερο που αντιμετωπίζεις!

Πως είναι δηλαδή, όταν έχεις έναν εφιαλτικό πονόδοντο που δεν περνάει με τίποτα, κι από τα νεύρα σου τραβάς μια κλοτσιά όπου βρεις και μετά σε πονάει… το καλάμι! Έτσι ξεχνάς για λίγο τον πονόδοντο…

Υπό κανονικές συνθήκες λοιπόν θα λέγαμε ότι ο αγώνας με την Σταντάρ Λιέγης πριν από το ντέρμπι στο Φάληρο, μόνο εμπόδιο μπορεί να αποτελέσει για τον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον στην κατάσταση που βρίσκεται. Είδατε πόσο κόστος είχε ο αγώνας στη Λιέγη. Τραυματισμοί, κάρτες, κούραση… Για έναν βαθμό.

Τώρα που υπάρχει το «πρέπει» στη Λεωφόρο την Πέμπτη με τους Βέλγους, καλύτερα να… αλλάζαμε κουβέντα.
Κι όμως, επειδή ο Παναθηναϊκός παίζει και στην Ελλάδα που μοιάζει με τη χώρα του… ποτέ (για όλους τους άλλους, πλην ενός) τελικά είναι καλύτερα για τον προπονητή και τους παίκτες που έχουν να απασχολούν… το μυαλό τους με τον αγώνα της Πέμπτης.

Διότι δεν θα προλάβουν να μπολιαστούν ακόμα περισσότερο με τις αμφιβολίες που υπάρχουν και φέτος για την… ισονομία που ήλπιζαν επιτέλους να δουν στο Πρωτάθλημά μας.

Κι όσο θα πλησιάζει η Κυριακή τόσο θα φουντώνουν τα ερωτηματικά!

Και τι να κάνουν; Τους… χαζούς;
Πως; Στην ίδια χώρα ζουν όλοι και βλέπουν τι γίνεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Καλύτερα λοιπόν να απασχολήσουν όλοι το μυαλό τους με ζητήματα όπως η κούραση, οι λιγοστές επιλογές, ο άδειος από εμπειρία και λύσεις πάγκος. Ίσα-ίσα που τέτοια προβλήματα συσπειρώνουν συνήθως μια ομάδα, την καθιστούν πιο αποφασιστική, πιο μαχητική.

Αλλά και τίποτε από όλα αυτά να μην συμβεί, από το να σκέφτονται όλη την εβδομάδα το πως θα τους σφυρίξουν στο Φάληρο και να κατέβουν την Κυριακή έχοντας τουλάχιστον εξασφαλισμένη μια… κίτρινη κάρτα, είναι προτιμότερο να επικεντρωθούν στους Βέλγους!

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου