ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ

«Είμαστε σήμερα εδώ ενώπιων σας στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου έχοντας τη πολυτέλεια για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, να συζητάμε για το δικό μας πρόγραμμα για την ερχόμενη τετραετία. Για το πρόγραμμα που θα εγκρίνει ο ελληνικός λαός» είπε ο Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας: Δικαιούμαστε να κυβερνήσουμε χωρίς τα χέρια δεμένα πίσω από τη πλάτη

«Η Ελλάδα δεν είναι πια μια χρεοκοπημένη χώρα. Δεν είναι πια η Ελλάδα των μνημονίων. Αλλά μια χώρα που ο λαός της έχει ξανά δικαίωμα στην ελπίδα. Να ζήσει καλύτερα και να δημιουργήσει σε αυτό το τόπο» συμπλήρωσε τονίζοντας πως δεν αποτελεί πια τον αποδιοπομπαίο τράγο της Ευρώπης.

«Σήμερα, λοιπόν, όλοι - ακόμα και αυτοί που δεν πίστεψαν ποτέ ότι μπορούμε και ότι θα τα καταφέρουμε- έχουν πια τη δυνατότητα να εκπονούν το δικό τους πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα» σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έκανε λόγο για ένα σχέδιο που απευθύνεται σε μια «Ελλάδα όχι μόνο για τους λίγους και εκλεχτούς, αλλά και για τους αδικημένους, για όσους έβαλαν πλάτη στα δύσκολα».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε μια δύσκολη διαδρομή στην οποία «αναγκαστήκαμε πολλές φορές να σφίξουμε τα δόντια και να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

«Καταλαβαίνω το θυμό»

«Κάποιους πικράναμε. Κάποιους δυσαρεστήσαμε. Ο δρόμος δεν ήταν καθόλου εύκολος. Η ανηφόρα ήταν μεγάλη και δύσκολη. Και είχαμε ευθύνη να φτάσουμε όλοι στο τέλος του δρόμου. Να βγούμε όλοι μαζί σε ξέφωτο» είπε.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου