ΚΑΙΡΟΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ - ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΤΗΛΕΜΑΧΟ»

Μπορεί ο «Τηλέμαχος» να αποχωρεί, αφήνοντας τη χώρα στον… καταψύκτη, ωστόσο οι πυκνές χιονοπτώσεις δεν λένε να μας εγκαταλείψουν, καθώς αναμένεται νέο - και μάλιστα πιο επικίνδυνο - κύμα κακοκαιρίας, με έντονα φαινόμενα, από την Τετάρτη.

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια και βροχές - Πιο επικίνδυνο από τον «Τηλέμαχο»

Η «Σοφία» έντυσε σχεδόν όλη τη χώρα στα «λευκά», ο «Τηλέμαχος» ήρθε αγριεμένος και έφερε τσουχτερό κρύο και πυκνές χιονοπτώσεις μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο παρά το σημερινό... διάλειμμα, από αύριο Τετάρτη αναμένονται νέα έντονα φαινόμενα.

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν περιοχές σε Κιλκίς και Σέρρες λόγω του κύματος κακοκαιρίας που σαρώνει όλη τη χώρα. 

Ειδικότερα, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, κήρυξε τους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις και παγετός) που εκδηλώθηκαν από τις 03-01-2019 στις παραπάνω περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 19 Μαίου