ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR: ΤΩΡΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΔΕΠΑ

Στο Κοινοβούλιο έφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον υπόδικο επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠΑ, Θεόδωρο Κιτσάκο.

Μητσοτάκης στη Βουλή για την αποκάλυψη του Newsbomb.gr: Τώρα ξετυλίγεται το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ

Η υπόθεση παίρνει ανεξέλεγκτες πολιτικές διαστάσεις, με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη και να αναδύουν οσμή διαπλοκής στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου καθώς, στενοί συνεργάτες του κορυφαίου υπουργού κ. Νίκου Παππά φέρονται να επιδίδονταν σε «ύποπτα» αλισβερίσια.

Ο λόγος φυσικά για τον κ. Μανώλη Πετσίτη, τον συμμαθητή και κολλητό του κ. Νίκου Παππά που μέσα σε δύο χρόνια εκτόξευσε το ετήσιο εισόδημά του από 4.900 ευρώ σε περισσότερα από 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ο άλλοτε σερβιτόρος στο επάγγελμα που βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη να συνομιλεί με την… ελίτ της ελληνικής επιχειρηματικότητας, την εποχή που είχε μισθοδοτηθεί από τον υπόδικο επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και παρείχε «υπηρεσίες» στην Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE, μπαινόβγαινε στη ΔΕΠΑ και είχε συναντήσεις με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης, Θεόδωρο Κιτσάκο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου