ΑΔΕΡΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ

Αδερφοί Αγγελόπουλοι: Καμία διάθεση μεταμέλειας, καμία διάθεση συγγνώμης για τον πατέρα τους. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος συνεχίζουν την ομολογουμένως, πέρα από κάθε ηθική, επίθεση κατά του πατέρα τους – Με ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα 25/11/2018 χρεώνουν στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο την κατάρρευση της ιστορικής βιομηχανίας και αποποιούνται κάθε ευθύνη.

Αδερφοί Αγγελόπουλοι: Ο πατέρας μας φταίει για την κατάρρευση της Χαλυβουργικής

Η πρόσφατη δήλωση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου ότι δέχεται πρωτοφανή επίθεση από τα παιδιά του, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και απέδειξε ότι τα δυο αδέρφια, Γιώργος και Παναγιώτης, δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό, έναντι ουδενός. 

Αν επιτίθενται κατ' αυτό τον τρόπο και με τέτοιο μένος κατά του πατέρα τους, γίνεται εύκολα αντιληπτό το ήθος των ανδρών, αλλά και το γνωμικό «Αρχή άνδρα δείκνυσι». 

Σήμερα 25/11/2018, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισαν να δώσουν συνέχεια στο «κυνηγητό» που έχουν εξαπολύσει κατά τους πατέρα τους στον οποίο πετούν όλες τις ευθύνες για την κατάρρευση της Χαλυβουργικής.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου