ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

Χαλυβουργική | ΔΕΗ | Ειδήσεις: Ο Πατριάρχης της οικογένειας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι δέχεται άνευ προηγουμένου επίθεση από τα παιδιά του και προσθέτει ότι είναι το αφεντικό της Χαλυβουργικής - Παράλληλα ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος αφήνει αιχμές για τη δήλωση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη ο οποίος είχε πει για δικαστικές διαμάχες της Χαλυβουργικής τον οποίο, εμμέσως, αποκαλύψει ψεύτη - «Ουδεμία «διαμάχη» για την διαχείριση της Χαλυβουργικής υπάρχει και ουδείς αμφισβητεί την ιδιότητά μου ως του βασικού μετόχου! Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χρηματοδότης της Χαλυβουργικής», λέει ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Δέχομαι άνευ προηγουμένου επίθεση από τα παιδιά μου

Τεράστιες διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα των αδερφών Αγγελόπουλων που με κάθε τρόπο και μέσο βάλλουν κατά του ίδιου του πατέρα τους. Η ιστορία με τα χρέη της Χαλυβουργικής στη ΔΕΗ ανάγκασε τον Πατριάρχη Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία περιγράφει την ανηλεή επίθεση που δέχεται από τα παιδιά του. 

Λάδι στη φωτιά της διαμάχης έβαλαν και οι δηλώσεις του Γιώργου Σταθάκη ο οποίος είχε πει ότι θα δώσει περιθώριο στη Χαλυβουργική να λύσει τις δικαστικές διαμάχες, εννοώντας προφανώς ότι περιμένει από τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να πάρουν την εταιρεία από τον πατέρα τους.

Αυτό το τελευταίο εξόργισε τον Κωνστανίνο Αγγελόπουλο που έρχεται να δηλώσει ότι αυτός είναι το αφεντικό της Χαλυβουργικής, βγάζοντας στη σέντρα τον κ. Σταθάκη!

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου