ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: «ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 8»

Νέα πυρά κατά της Ελλάδας για τη… δυσκολοχώνευτη απόφαση της απελευθέρωσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, οι οποίοι κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες από το καθεστώς Ερντογάν, εξαπέλυσε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ - Θρίλερ με τους «8»: Τους κρύβουν σε στρατόπεδο και φοβούνται ακόμα και δολοφονία τους

Νέα επίθεση Γιλντιρίμ κατά της Ελλάδας: «Αδύνατον να αποδεχτούμε αυτό που έκαναν με τους 8»

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, στο πλαίσιο της προεκλογικής προπαγάνδας του «σουλτάνου» ενόψει των εκλογών της 24ης Ιουνίου, υποστήριξε ευθαρσώς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, πως η απελευθέρωση των «8» δεν ταιριάζει στις σχέσεις… καλής γειτονίας (!), τονίζοντας πως «οι πραξικοπηματίες έγιναν αιτία να σκοτωθούν και να τραυματιστούν πολλοί Τούρκοι κατά την απόπειρα πραξικοπήματος».

Παράλληλα ωστόσο, ο Γιλντιρίμ δεν δίστασε να τείνει χείρα φιλίας στην Ευρώπη, διαμηνύοντας ότι το «πάγωμα» της συμφωνίας για το προσφυγικό δεν αφορά στη συμφωνία Τουρκίας – Ε.Ε.

«Δεν είναι δυνατόν για εμάς να αποδεχτούμε αυτό που έκανε η Ελλάδα, ως γείτονάς μας (σ.σ. την απελευθέρωση των 8 Τούρκων αξιωματικών που έχουν ζητήσει άσυλο). Κάνουμε μεγάλο αγώνα. Το να απελευθερώνεις αυτούς τους γκιουλενιστές, οι οποίοι προκάλεσαν χτύπημα στη ραχοκοκαλιά της χώρας μας, που έγιναν αιτία να σκοτωθούν και να τραυματιστούν τόσοι άνθρωποι κατά την απόπειρα πραξικοπήματος, δεν ταιριάζει στις σχέσεις καλής γειτονίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιλντιρίμ, μιλώντας στο κανάλι NTV.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου