ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΜΑΡΤΥΡΑΣ - ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ

Υπόθεση Novartis | Ειδήσεις: Σε μια πρωτοφανή «γκάφα» όπως φαίνεται υπέπεσε το FBΙ, καθώς  - προφανώς άθελα του - αποκάλυψε την ταυτότητα προστατευόμενου μάρτυρα της υπόθεσης Novartis.

Υπόθεση Novartis: Αυτή είναι η προστατευόμενη μάρτυρας - Διέρρευσε το όνομά της

Διέρρευσαν το βράδυ της Παρασκευής (09/02) τα στοιχεία της γυναίκας που είναι μία εκ των τριών προστατευόμενων μαρτύρων που έχουν καταθέσει στις ελληνικές αρχές για την υπόθεση Novartis.

Τόσο τα στοιχεία της γυναίκας όσο και η ιδιότητά της, περιλαμβάνονται στον φάκελο της πολύκροτης υπόθεσης, γεγονός που καθιστά την ίδια άμεσα αναγνωρίσιμη και ταυτόχρονα δημιουργεί μεγάλο ζήτημα όσον αφορά την προστασία της από τις Αρχές, καθώς τελεί υπό καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, το οποίο της διασφάλισε η εισαγγελέας διαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την Μ.Μ. η οποία φέρεται να είναι αυτή που αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα λαδώματα και τις πρακτικές των ανωτέρων στελεχών της εταιρείας Novartis.

Η νέα αυτή εξέλιξη αναμένεται να πολώσει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευσης, στον απόηχο και της απόφασης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να προτείνει την ερχόμενη Δευτέρα (12/02) ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, η οποία θα ερευνήσει τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων στην υπόθεση της συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας.

Είχε προηγηθεί σχετική ανακοίνωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο,  κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών (briefing).

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 17 Ιουλίου