«ΑΜΕΣΑ Η ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ»

Με τον Μάθιου Νίμιτς να βρίσκεται στα Σκόπια, η κυβέρνηση των Σκοπίων σε μία κίνηση καλής θέλησης ανακοίνωσε μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου της Μίλε Μποσνιάκοφσκι, την πρόθεση να προχωρήσει σύντομα στη μετονομασία του αυτοκινητοδρόμου και του αεροδρομίου της χώρας.

 

«Άμεσα η μετονομασία του αεροδρομίου και του αυτοκινητοδρόμου των Σκοπίων»

«Πρέπει να ληφθεί απόφαση από την κυβέρνηση και αυτό θα γίνει την επόμενη περίοδο, σύντομα», είπε, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στα Σκόπια.

 

Eρωτηθείς για τις προσδοκίες της κυβέρνησης των Σκοπίων από την επίσκεψη στα Σκόπια του διαπραγματευτή του ΟΗΕ για το θέμα του ονόματος, Μάθιου Νίμιτς, ο Μίλε Μποσνιάκοφσκι επανέλαβε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την επίτευξη λύσης στο θέμα του ονόματος, ότι υπάρχει πολιτική βούληση και ότι οι σχέσεις των Σκοπίων με την Ελλάδα βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων χρόνων. Και προσέθεσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στη δημοσιότητα μετά τις αυριανές συναντήσεις των εκπροσώπων της κυβέρνησης των Σκοπίων με τον Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος επίσης θα κάνει δήλωση.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου