ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν | Επίσκεψη Ερντογάν | Ειδήσεις: Δεκτός με όλες τις τιμές, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο υποδοχής για όλους τους αρχηγούς κρατών, έγινε την Τετάρτη (07/12/2017) στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στην Αθήνα ο Ερντογάν: Όλα όσα θα συζητήσει με Παυλόπουλο και Τσίπρα

Στις 10:40 το προεδρικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στις 10:56 ο κ. Ερντογάν εμφανίστηκε στην πόρτα του αερπολάνου, κρατώντας από το χέρι τη σύζυγό του, Εμινέ. 

 

Κατά την υποδοχή του Τούρκου προέδρου ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, παρατήρησε ότι η γραβάτα του κ.Ερντογάν ήταν στα χρώματα της γαλανόλευκης, ενώ, αντίστοιχα ο ίδιος ο υπουργός είχε επιλέξει μια σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Και οι δύο χαμογέλασαν και ο κ.Κοτζιάς σχολίασε λέγοντας: «Καλή διπλωματία».

 

Εν συνεχεία, ο κ. Ερντογάν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, το οποίο τον μετέφερε στο Σύνταγμα. Εκεί λίγο μετά τις 11:30, με όλες τις δέουσες τιμές, συνοδεία του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και υπό τους ήχους των Εθνικών Ύμνων της Ελλάδας και της Τουρκίας που παιάνιζε η μουσική μπάντα του Στρατού Ξηράς, ο ύπατος πολιτειακός άρχοντας της γείτονος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Μαρτίου