ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ» ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν | Ειδήσεις: «Μπαρούτι» μυρίζει η κατάσταση στη Θράκη, καθώς, με αφορμή την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην περιοχή, την Παρασκευή (07/12/2017), τόσο το τουρκικό προξενείο, όσο και οι ψευτομουφτήδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης, μαζί με το μειονοτικό κόμμα DEB του Σαδίκ, καλούν σε γενικό ξεσηκωμό και κινητοποιήσεις.

Επίσκεψη Ερντογάν: «Οργιάζουν» προξενείο και ψευτομουφτήδες και καλούν σε γενικό ξεσηκωμό στη Θράκη

Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα βρώμικο και προκλητικό παιχνίδι, καθώς οι γνωστοί κύκλοι της Άγκυρας επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα «εκρηκτικό» κλίμα, σε μια προσπάθεια να πλασαριστούν ως τα απόλυτα αφεντικά της μουσουλμανικής μειονότητας!

Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι η Άγκυρα αποφάσισε να στείλει λεωφορεία γεμάτα με Τούρκους, για να χειροκροτήσουν και να διαδηλώσουν υπέρ του προέδρου Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ερντογάν αποκάλεσε την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης «ομοεθνείς» και «αδέρφια», προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια και την ενόχληση της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Μαρτίου