Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ!

Με νίκες και παιχνίδια που μας ξεπερνούν! Με ομαδικότητα και δύναμη που μας ανεβάζει στα ουράνια! Μαζί με την ομάδα η λίμπιντο μας ανεβαίνει, και με ένα μοναδικό προϊόν από τη SUPERFOODS! Η maca με την υψηλή θρεπτική της αξία είναι πλούσια σε στερόλες (σιτοστερόλη, καμπεστρόλη, εργοστερόλη).

Η ομάδα μάς ανεβάζει τη λίμπιντο!

Για στιγμές γεμάτες ενέργεια και δύναμη εντός και εκτός γηπέδου!

Η maca είναι ένα ποώδες φυτό, το οποίο φύεται σε μεγάλα υψόμετρα στις Άνδεις του Περού. Παραδοσιακά, εδώ και περίπου 2.000 χρόνια, χρησιμοποιείται ως φαρμακευτικό φυτό, αλλά αυτό που κυρίως την ξεχωρίζει σήμερα είναι οι ιδιότητές της στην αύξηση της λίμπιντοκαι η ενέργεια και αντοχή που προσφέρει στον οργανισμό.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η maca επιδρά θετικά στις περιοχές του σώματος που παράγουν ορμόνες που σχετίζονται με τη λίμπιντο, ενώ, χάρη στα ενεργά της συστατικά και στην υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών και ζωτικών θρεπτικών συστατικών που περιέχει, συνιστάται για την αντιμετώπιση κάθε σεξουαλικής διαταραχής.

Η υψηλή θρεπτική αξία της αποξηραμένης ρίζας της maca, παρόμοια με σπόρους δημητριακών, όπως το σιτάρι και το ρύζι, έχει οδηγήσει πολλούς αθλητές σε όλο τον κόσμο να την επιλέγουν στο διαιτολόγιό τους, καθώς αποτελεί μεγάλη πηγή ενέργειας.

Η χρήση της maca βοηθά γενικότερα:

• Στην αύξηση της λίμπιντο

• Στη ζωτικότητα και το αθλητικό παράστημα
• Στη φυσική και πνευματική ευεξία και την εξισορρόπηση των συναισθημάτων

• Σε συμπτώματα χρόνιας κόπωσης, αυξάνοντας την ενέργεια του οργανισμού

• Στην αντιγήρανση

Για δύναμη και ενέργεια, η ομάδα επιλέγει Maca από την SUPERFOODS, εσύ;

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου