ΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;

Οι παίκτες της ομάδας PanathinaikosSUPERFOODSπριν από κάθε αγώνα και μετά από έντονες προπονήσεις, ξεκουράζονται, γεμίζουν μπαταρίες και με τη σωστή επιλογή αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους! Πώς το πετυχαίνουν; 

Τι επιβάλλει η ημέρα ξεκούρασης για την ομάδα;

Τo ZeoliteDetox από την SUPERFOODS είναι τo 1o ιατροτεχνολογικό προϊόν που βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού τους!

Χάρη στο φυσικό μηχανισμό δράσης, που διαθέτει ο ζεόλιθος, βοηθά στην απομάκρυνση των επιβλαβών και τοξικών ουσιών που φτάνουν στον γαστρεντερικό σωλήνα, εμποδίζοντας την απορρόφησή τους και βοηθώντας την αποτοξίνωση σε περίπτωση περίσσειας βαρέων μετάλλων και ασθενειών που προκαλούνται από οξειδοαναγωγική ανισορροπία. Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί πως ο ζεόλιθος δεν έχει επίδραση στα επίπεδα των ηλεκτρολυτών, κάτι πολύ σημαντικό για τους παίκτες μας.

Μεταξύ άλλων, ο ζεόλιθος έχει θεραπευτικές ιδιότητες εξαιρετικά σημαντικές για όλους όσοι αθλούνται. Συμβάλλει στη βελτίωση της οξυγόνωσης των ιστών, και τη διατήρηση του ανοσοποιητικού αλλά και την ισορροπία του pH του σώματος.

Τι είναι ο ζεόλιθος;

Πρόκειται για ένα ορυκτό ηφαιστειακής προέλευσης που σχηματίζεται από την επαφή της λάβας με το θαλασσινό νερό - έχει μια μικροπορώδη δομή από χιλιάδες μικροσκοπικά κανάλια τα οποία, με μια αμιγώς φυσική διαδικασία, είναι σε θέση να δεσμεύουν μεγάλες ποσότητες τοξινών, βαρέων μετάλλων, ελεύθερων ριζών.

Αποτέλεσμα είναι ο ζεόλιθος να βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, προλαμβάνοντας και εμποδίζοντας ακόμα την απορρόφηση βαρέων μετάλλων και τοξινών στο σώμα. Επίσης μειώνει τον αριθμό των ελεύθερων ριζών οι οποίες προκαλούν βλάβη σε κυτταρικές δομές και επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων.

H ομάδα επιλέγει ZeoliteDetox από την SUPERFOODS. Εσύ;

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 25 Μαρτίου