ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Αθλητισμός και Επιστήμη» στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, στο πλαίσιο του επιτυχημένου κύκλου σεμιναρίων «MasterClass» που διοργανώνει κάθε εβδομάδα το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με ομιλητές μεγάλες προσωπικότητες από τους χώρους του Αθλητισμού, της Δημοσιογραφίας και της Υγείας.

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα «Αθλητισμός & Επιστήμη» για τους σπουδαστές Προπονητικής

Το σεμινάριο φιλοξενήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Γλυφάδα, Λ. Βουλιαγμένης 57, με τη συμμετοχή των σπουδαστών Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Διαιτολογίας.

Ομιλητές του δωρεάν σεμιναρίου ήταν οι κ.κ: Παναγιώτης Κελεσίδης (βετεράνος ποδοσφαιριστής, που από τη θέση του τερματοφύλακα δόξασε το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα χρώματα του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας, ενώ σήμερα κάνει καριέρα ως προπονητής), Στέφανος Δημητριάδης (γνωστός δημοσιογράφος) Γιάννης Μητροφάνης (Φυσικοθεραπευτής).

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του βιβλίου του κ. Παναγιώτη Κελεσίδη, με τίτλο «Το Λιοντάρι του Θρύλου», την επιμέλεια του οποίου έχει κάνει ο κ. Στέφανος Δημητριάδης.

Σπούδασε κι εσύ στο «ΑΛΦΑ» ΙΕΚ της χώρας και ξεχώρισε στην αγορά εργασίας!

 Ξεκίνα τώρα την επαγγελματική σου σταδιοδρομία από το… ΑΛΦΑ:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

http://www.iekalfa.gr/

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου