ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ… ΧΡΥΣΑΦΙ!

Η ομάδα πετάει και μαζί της πετάμε και εμείς! Οι νίκες και οι επιδόσεις ανεβάζουν την αδρεναλίνη και ο κάθε αγώνας αποδεικνύεται κορυφαίος!

Ομάδα και επιδόσεις από… χρυσάφι!

Η αντοχή και η καλή κατάσταση των παικτών είναι το νούμερο ένα μέλημα! Η SUPERFOODS προσφέρει μεγάλο αριθμό συμπληρωμάτων διατροφής, ανάμεσά τους ένα χρυσό κουτί με δράσεις που βοηθούν τον οργανισμό στο έπακρο, τη Χρυσή Ρίζα!

Η Χρυσή Ρίζα από τη SUPERFOODS περιέχει εκχύλισμα από Rhodiola, η οποία ανήκει στα προσαρμογόνα βότανα, δηλαδή προσαρμόζεται στις ανάγκες του οργανισμού και τον βοηθάει να ανταποκριθεί στο stress που οφείλεται σε διάφορες αιτίες όπως η κόπωση, και η ψυχολογική πίεση, αλλά και να συμβάλλει στη διαχείριση του άγχους και των συμπτωμάτων που το συνοδεύουν, όπως η ευερεθιστότητα, ο πονοκέφαλος, οι στομαχικές διαταραχές και η αϋπνία.

Παράλληλα, δεν διαταράσσει τις υπόλοιπες φυσιολογικές λειτουργίες, ενώ βοηθάει το σώμα να ξαναβρεί την ισορροπία του. Βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση και προάγει την ευεξία και την τόνωση του σώματος.

Η Χρυσή Ρίζα Rhodiola χρησιμοποιείται ευρέως από αθλητές διότι αυξάνει την ενέργεια. Η Rhodiola μπορεί να βοηθήσει την οξυγόνωση του εγκεφάλου και των μυϊκών ιστών ενισχύοντας καθημερινά τα επίπεδα ενέργειας, μειώνοντας την κόπωση.

Επιπλέον, επιδρά στο κεντρικό νευρικό σύστημα βοηθώντας στην αύξηση της  αυτοσυγκέντρωσης, αλλά και στη μνήμη, τη δύναμη και την κινητικότητα του ανθρώπινου σώματος. Προσφέρει ευεξία και ενισχύει την απόδοση στην εργασία.

Για μία ομάδα που θέλει να μετρά μόνο νίκες, η SUPERFOODS φροντίζει με τον καλύτερο και πιο φυσικό τρόπο να είναι εκεί και να προσφέρει ενέργεια και ευεξία!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου