Γκαζώστε με την Πράσινη: Κερδίστε μια μηχανή ΚΤΜ, laptop, action cams και άλλα δώρα!

GREEN PLUS

20.01.2017 00:01

Γκαζώστε με την Πράσινη: Κερδίστε μια μηχανή ΚΤΜ, laptop, action cams και άλλα δώρα!

Η Πράσινη μπαίνει στον δέκατο χρόνο της κυκλοφορίας της και... γκαζώνει για τον πρώτο μεγάλο διαγωνισμό της χρονιάς, προσφέροντας στους αναγνώστες της δώρα αξίας 8.000 ευρώ.

Ξεκινήστε και από σήμερα να συγκεντρώνετε τα κουπόνια και δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε μια μηχανή KTM Duke 390, Action Cams, Laptop, Tablet, φορητά ηχεία και άλλα δώρα.

Συμπληρώνοντας 13 κουπόνια, ακόμα και της ίδιας ημέρας (σ.σ. δεν απαιτείται διαφορετική αρίθμηση), δηλώνετε τη συμμετοχή σας στο μεγάλο διαγωνισμό.

Και οι εκπλήξεις της Πράσινης δεν σταματούν εδώ...

Αναλυτικά τα δώρα του μεγάλου διαγωνισμού, τα οποία προσφέρουν η ΚΤΜ, το electroholic.gr και το paoshop.gr:

- Μία Μηχανή ΚΤΜ DUKE 390

- Μία Action Βιντεοκάμερα GOCLEVER DVR Extreme 360

- Μία Action Βιντεοκάμερα GOCLEVER DVR Extreme PRO 4K

- Ένα Laptop GOCLEVER Freedom 1160 WIN 11.6", Z3735F, 2 GB,32GB eMMC flash, Win 10, Black

- Ένα Laptop Netbook GOCLEVER INSIGNIA WIN 3 1410 Z3735F, 14.1", 2GB, 32GB eMMC,Intel HD,Win 10,Silver

- Ένα Tablet GoClever QUANTUM 2 960 9.6" MOBILE Τετραπύρηνο 1GB 3G

- Δύο Φορητά ηχεία GOCLEVER Sound Tube XL black ,1800 mAh με ράδιο

- Ένα Λεύκωμα Διαμαντίδης + Θήκη

- Ενας Φούρνος μικροκυμάτων Electrolux-EMS21400 inox

- 70 DVD Διαμαντίδης: Η ιστορία πίσω απ’ τον αριθμό 13

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΠΡΑΣΙΝΗΣ»

Στην Κηφισιά Αττικής σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2017, η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ» (εφεξής η «ΕΤΑΙΡΕΊΑ»), που εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, 14ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, διοργανώνει διαγωνισμό στην εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ» (εφεξής «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ»).

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα της Εφημερίδας κάθε ενδιαφερομένου, της κλήρωσης και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους σε οποιοδήποτε στάδιο του προγράμματος, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκεια του προγράμματος. Η τυχόν μεταβολή των όρων αυτού θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στην Εφημερίδα ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η Εταιρεία δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με την οποιαδήποτε τροποποίηση τυχόν πραγματοποιηθεί.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα του διαγωνισμού – προσφοράς (εφεξής «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ») έχει κάθε αναγνώστης της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ο οποίος έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον το πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία θα συμπληρωθούν και αποσταλούν εγκαίρως στο δελτίο συμμετοχής συνοδευόμενο από τα κουπόνια συμμετοχής όπως ορίζεται κατωτέρω, και θα κληρωθεί, κατά τα προβλεπόμενα στους παρόντες όρους. Με την αποστολή της συμμετοχής του στο διαγωνισμό ο κάθε συμμετέχων ρητά αποδέχεται τους παρόντες όρους συμμετοχής καθώς και την αποστολή σε αυτόν μηνυμάτων με ενημερωτικό ή/και διαφημιστικό χαρακτήρα από την Εταιρεία.
 1. ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ : Οι εργαζόμενοι της διοργανώτριας Εταιρείας και οι εργαζόμενοι της Εταιρείας που θα διαθέσει το δώρο, καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β’ βαθμού, καθώς και οι σύζυγοι αυτών, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.
 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : Η Εφημερίδα θα δημοσιεύσει από την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 έως και την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, δεκατρία (13) αριθμημένα κουπόνια συμμετοχής τα οποία οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συλλέξουν και να αναγράψουν τα στοιχεία τους σε τουλάχιστον ένα δελτίο συμμετοχής το οποίο θα συνοδεύει τα κουπόνια συμμετοχής στα ανωτέρω τεύχη. Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, η Εφημερίδα θα δημοσιεύσει ένα (1) κουπόνι μπαλαντέρ το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους συμμετέχοντες προκειμένου να συμπληρώσουν συνολικά δεκατρία (13) κουπόνια σε περίπτωση που δεν μπόρεσαν να συλλέξουν κάποιο/α αριθμημένο/α κουπόνι/α. Για να θεωρηθεί κάποιος ως συμμετέχων στο Πρόγραμμα (εφεξής «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ») θα πρέπει, κατά τη διάρκεια αυτού, να συλλέξει συνολικά δεκατρία (13) κουπόνια (αριθμημένα ή/και μπαλαντέρ), που θα δημοσιεύονται μαζί με την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ και να τα αποστείλει στη διεύθυνση: Παναθηναϊκές Εκδόσεις ΑΕ, 14ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, ΤΚ 14564, Κηφισιά Αττικής, μαζί με τουλάχιστον ένα από τα δελτία συμμετοχής που θα δημοσιευθούν στα ανωτέρω τεύχη αφού συμπληρώσει σε αυτό ευανάγνωστα όλα τα στοιχεία που απαιτούνται. Με την αποστολή των κουπονιών ο Συμμετέχων θα αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα. Κάθε Συμμετέχων μπορεί να αποστείλει, κατά τη Διάρκεια του Προγράμματος, όσες σειρές κουπονιών επιθυμεί, αυξάνοντας κατά τον τρόπο αυτό τις συμμετοχές του σε αυτό και τις πιθανότητες να ανακηρυχθεί νικητής.

Έγκυρα θεωρούνται τα κουπόνια που συνοδεύονται από δελτίο συμμετοχής στο οποίο έχουν συμπληρωθεί πλήρως και ευανάγνωστα όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και τα οποία θα σταλούν με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017.

Το όνομα κάθε Συμμετέχοντα θα αναφέρεται στην λίστα των Συμμετεχόντων στην Κλήρωση, τόσες φορές όσες και οι έγκυρες συμμετοχές που έχει συλλέξει βάσει των ανωτέρω αναφερομένων. Στην περίπτωση που κάποιος από τους συμμετέχοντες κληρωθεί ως ένας από τους τυχερούς, αυτομάτως αποκλείεται από τη συνέχεια της διαδικασίας.

 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ – ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ : Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο πλαίσιο του διαγωνισμού έχει προγραμματίσει να διαθέσει τα εξής δώρα:

Μία (1) μοτοσυκλέτα KTM Duke 390 σε χρώμα μαύρο με πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Μία (1) Action βιντεοκάμερα Goclever DVR Extreme 360.

Μία (1) Action Βιντεοκάμερα Goclever Extreme Pro 4K.

Ένα (1) Laptop Goclever Freedom 1160 WΙΝ 11.6’’, Z3735F, 2GB, 32GB eMMC flash, Win 10 σε μαύρο χρώμα.

Ένα (1) Laptop Netbook Goclever Insignia WIN 3 1410 Z3735F, 14.1’’, 2GB, 32GB eMMC, Intel HD, Win 10 σε ασημί χρώμα.

Ένα (1) Tablet Goclever, Quantum 2, 960 9.6’’, Mobile, τετραπύρηνο, 1GB, 3G.

Δύο (2) τεμάχια φορητό ηχείο Goclever Sound Tube XL black, 1800 mAh με ράδιο.

Έναν (1) φούρνο μικροκυμάτων Electrolux EMS 21400 Inox

Ένα (1) τεμάχιο από το λεύκωμα D. Diamantidis “Diamonds are Forever” με τη θήκη του.

Εβδομήντα (70) τεμάχια από το DVD «Η Ιστορία Πίσω από τον Αριθμό 13».

ΤΟΠΟΣ, ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : Οι ογδόντα (80) δικαιούχοι θα αναδειχθούν έπειτα από την διεξαγωγή κλήρωσης τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 13:00 που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Εταιρείας ή όπου αλλού αποφασίσει η τελευταία. Ο πρώτος νικητής, σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους (θέση 1) θα κερδίσει μία (1) μοτοσυκλέτα KTM Duke 390 σε χρώμα μαύρο με πορτοκαλί λεπτομέρειες. Ο δεύτερος νικητής, σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους (θέση 2), θα κερδίσει μία (1) Action βιντεοκάμερα Goclever DVR Extreme 360. Ο τρίτος νικητής, σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους (θέση 3), θα κερδίσει μία (1) Action Βιντεοκάμερα Goclever Extreme Pro 4K. Ο τέταρτος νικητής, σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους (θέση 4), θα κερδίσει ένα (1) Laptop Goclever Freedom 1160 WΙΝ 11.6’’, Z3735F, 2GB, 32GB eMMC flash, Win 10 σε μαύρο χρώμα. Ο πέμπτος νικητής, σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους (θέση 5), θα κερδίσει ένα (1) Laptop Netbook Goclever Insignia WIN 3 1410 Z3735F, 14.1’’, 2GB, 32GB eMMC, Intel HD, Win 10 σε ασημί χρώμα. Ο έκτος νικητής, σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους (θέση 6), θα κερδίσει Ένα (1) Tablet Goclever, Quantum 2, 960 9.6’’, Mobile, τετραπύρηνο, 1GB, 3G. Ο έβδομος και όγδοος νικητής, σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους (θέσεις 7 και 8), θα κερδίσουν από ένα (1) φορητό ηχείο Goclever Sound Tube XL black, 1800 mAh με ράδιο. Ο ένατος νικητής, σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους (θέση 9), θα κερδίσει έναν (1) φούρνο μικροκυμάτων Electrolux EMS 21400 Inox. Ο δέκατος νικητής, σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους (θέση 10), θα κερδίσει ένα (1) τεμάχιο από το λεύκωμα D. Diamantidis “Diamonds are Forever” με τη θήκη του. Ο ενδέκατος έως και ο ογδοηκοστός νικητής, σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους (θέσεις 11 έως και 80), θα κερδίσει ένα (1) DVD «Η Ιστορία Πίσω από τον Αριθμό 13».

Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης συντάσσεται και το σχετικό πρακτικό της κληρώσεως παρουσία δικηγόρου. Τα σχετικά φυλάσσονται από τη διοργανώτρια εταιρεία για χρονικό διάστημα ενός μήνα. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της κλήρωσης κατά την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τόπο, την ημέρα και την ώρα αυτών με προηγούμενη ανακοίνωσή της στην Εφημερίδα ή στο διαδικτυακό τόπο www.leoforos.gr .

 1. ΦΥΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : Τα δώρα του προγράμματος είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα και αποκλείεται η μεταβίβαση ή η εξαργύρωσή τους. Σε περίπτωση που πρόσωπο που θα αναδειχθεί νικητής αποκλειστεί σύμφωνα με τους όρους του παρόντος, το δώρο του θα μείνει αδιάθετο.
 1. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ : Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στο φύλλο της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου 2017. Οι νικητές θα πρέπει να αποδεχθούν ρητώς τα δώρα έως και την 27η Φεβρουαρίου 2017. Πέραν τη προθεσμίας αυτής τα δώρα θα μείνουν αδιάθετα. Με την αποδοχή του δώρου η Εταιρεία δύναται να ζητήσει από τον νικητή την επικοινωνία προσωπικών του στοιχείων προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτοπροσωπία.
 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΩΝ : Η παραλαβή των δώρων θα γίνει από τα γραφεία της διοργανώτριας εταιρείας που βρίσκονται στην Κηφισιά Αττικής (14ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας) από τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, από τις 8:00π.μ. έως τις 18:00μ.μ., εκτός σαββατοκύριακων και αργιών. Ειδικά για το νικητή της μοτοσυκλέτας KTMDuke 390, η παραλαβή θα γίνει από την αντιπροσωπεία της KTM κατόπιν συνεννόησης, ώστε να επιδειχθούν στο νικητή τα χαρακτηριστικά και ο τρόπος λειτουργίας της μοτοσυκλέτας. Η παραλαβή θα γίνει αυτοπροσώπως από τους νικητές με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους με βάση αυτά που συμπληρώθηκαν στο κουπόνι συμμετοχής στο διαγωνισμό. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί εφικτή η εξακρίβωση των στοιχείων, είτε επειδή κάποιος νικητής συμπλήρωσε λανθασμένα στοιχεία στο κουπόνι συμμετοχής του, είτε επειδή δεν επέδειξε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου και το δώρο θα μείνει αδιάθετο. Κατά την παράδοση των δώρων οι νικητές θα κληθούν να υπογράψουν σχετική δήλωση αποδοχής του δώρου που κέρδισαν, άλλως χάνουν το δικαίωμα σε αυτό.
 1. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ : Οποιοσδήποτε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμα και αυτό της παράδοσης και παραλαβής των δώρων, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:

- σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής πρόσωπο που εργάζεται στις εταιρείες της παραγράφου 2 ή είναι συγγενικό του πρόσωπο έως και β’ βαθμού

- σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής ανήλικο πρόσωπο

- σε περίπτωση που δηλώθηκαν ελλιπή ή λανθασμένα στοιχεία στο κουπόνι συμμετοχής στο διαγωνισμό που απεστάλη στην Εταιρεία

- σε περίπτωση που τα στοιχεία που συμπληρώθηκαν στο κουπόνι συμμετοχής στο διαγωνισμό δεν αντιστοιχούν στα στοιχεία που αναγράφονται στο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του προσώπου

- σε περίπτωση που κληρωθείς νικητής αρνηθεί να επιδείξει το δελτίο αστυνομικής του ταυτότητας προκειμένου να γίνει η εξακρίβωση των στοιχείων του από την Εταιρεία.

- σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν υπογράψει, τη σχετική δήλωση αποδοχής δώρου

- σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

- σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν γίνει η παραλαβή του δώρου εντός της προθεσμίας που αναφέρεται υπό τον όρο 8 του παρόντος

- σε περίπτωση που ανακηρυχθεί νικητής κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και το όνομά του κληρωθεί ξανά.

 1. ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ : Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών, σε οποιοδήποτε έντυπο ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβαίνει σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως της παραλαβής των Δώρων κλπ. Η Εταιρεία επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος του κάθε νικητή και της φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση, ή άρνηση να συμπεριληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει το δικαίωμα στην Εταιρεία να αρνηθεί τη χορήγηση του σχετικού δώρου. Ο δικαιούχος δηλώνει με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό ότι συγκατατίθεται στη χρήση των οποιονδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφίες κτλ) υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου. Κατά την διάρκεια του Προγράμματος και μέχρι την παράδοσή τους η ΕΤΑΙΡΕΊΑ δικαιούται να χρησιμοποιεί τα Δώρα για σκοπούς διαφήμισης. Οι τελικοί αποδέκτες των Δώρων δεν δικαιούνται να εγείρουν καμία αξίωση κατά της Εταιρείας λόγω της χρήσης των Δώρων για διαφημιστικούς σκοπούς.
 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ : Η Εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα του ελέγχου της, τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς. Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Προγράμματος και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ παύει να υφίσταται. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν θα υπέχει ούτε θα αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων. Η ευθύνη της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων. Διευκρινίζεται ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη και οι Συμμετέχοντες δεν διατηρούν καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά αυτής σε περίπτωση ελαττώματος του δώρου ή σε περίπτωση που το δώρο δεν φέρει τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στους παρόντες όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό, ή λόγω οποιασδήποτε άλλης αιτίας. Επίσης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη και οι Συμμετέχοντες δεν διατηρούν καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά αυτής για κάλυψη τυχόν εξόδων. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που λόγω καθυστερήσεων στην ταχυδρομική υπηρεσία δεν παραλάβει εγκαίρως τις συμμετοχές των αναγνωστών.
 1. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΝΙΚΗΤΩΝ : Τα οποιαδήποτε έξοδα προκύψουν σχετικά με την απόκτηση της μοτοσυκλέτας (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, έκδοση πινακίδων, τέλη κυκλοφορίας, έκδοση άδειας κυκλοφορίας, έξοδα μεταβίβασης, ασφαλιστήριο κτλ) θα βαρύνουν τον νικητή του δώρου ατού. Νικητές με κινητικά, διανοητικά ή άλλα προβλήματα θα κάνουν χρήση των Δώρων με ιδία ευθύνη απαλλασσόμενης της Εταιρείας από οποιαδήποτε ευθύνη, συνοδευόμενα από άτομα που θα υποδείξουν οι ίδιοι. Οι νικητές φέρουν πλήρως και αποκλειστικώς κάθε οικονομική, αστική, ποινική και άλλη ευθύνη για την χρήση των δώρων.
 1. ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : Η συμμετοχή προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων Όρων.
 1. ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : Οι όροι του παρόντος προγράμματος θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.leoforos.gr καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Euroleague: Ρωσικές «σειρήνες» για Μπλακ (video)

Euroleague: Ρωσικές «σειρήνες» για Μπλακ (video)

Παναθηναϊκός: Στην πορεία μπορεί να βρει καλύτερους

Παναθηναϊκός: Στην πορεία μπορεί να βρει καλύτερους

Κορονοϊός: Οι δυο ημερομηνίες για την επιστροφή της Serie A

Κορονοϊός: Οι δυο ημερομηνίες για την επιστροφή της Serie A

Κλήρωση Τζόκερ (24/5/2020): Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τα 6.700.000 ευρώ

Κλήρωση Τζόκερ (24/5/2020): Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τα 6.700.000 ευρώ

Παναθηναϊκός: Το δείπνο των «κολλητών»

Παναθηναϊκός: Το δείπνο των «κολλητών»

Ζέκα: «Γυρίζω και με λιγότερα χρήματα»

Ζέκα: «Γυρίζω και με λιγότερα χρήματα»

Δώνης: «Η προσπάθειά μας στον Παναθηναϊκό πρέπει να συνεχιστεί»

Δώνης: «Η προσπάθειά μας στον Παναθηναϊκό πρέπει να συνεχιστεί»

Παναθηναϊκός: «Προτάσεις για Αϊτόρ από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ»

Παναθηναϊκός: «Προτάσεις για Αϊτόρ από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ»

Η πιο «καυτή» μελαχρινή οπαδός του Παναθηναϊκού έγινε ξανθιά! (photos)

Η πιο «καυτή» μελαχρινή οπαδός του Παναθηναϊκού έγινε ξανθιά! (photos)

«Σίφουνας» η Λειψία, διέλυσε 5-0 τη Μάιντς εκτός έδρας (video)

«Σίφουνας» η Λειψία, διέλυσε 5-0 τη Μάιντς εκτός έδρας (video)

Μπλεξίματα για τη Σεβίλλη, «έσπασαν» την καραντίνα οι παίκτες της!

Μπλεξίματα για τη Σεβίλλη, «έσπασαν» την καραντίνα οι παίκτες της!

Παναθηναϊκός: Ρεπό στη παραλία

Παναθηναϊκός: Ρεπό στη παραλία

Σχολεία: Οριστικό! Ανοίγουν δημοτικά και νηπιαγωγεία την 1η Ιουνίου

Σχολεία: Οριστικό! Ανοίγουν δημοτικά και νηπιαγωγεία την 1η Ιουνίου

Νιόπλιας: «Μου λείπει η προπονητική» (audio)

Νιόπλιας: «Μου λείπει η προπονητική» (audio)

Κορονοϊός: Κανένας νεκρός στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο - 2 νέα κρούσματα - 2.878 στο σύνολο

Κορονοϊός: Κανένας νεκρός στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο - 2 νέα κρούσματα - 2.878 στο σύνολο

Απίστευτο! Μοναδικό είδος ετοιμάζεται να βγει από το έδαφος έπειτα από 17 χρόνια! (videos)

Απίστευτο! Μοναδικό είδος ετοιμάζεται να βγει από το έδαφος έπειτα από 17 χρόνια! (videos)

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Παναθηναϊκά ρεκόρ κολύμβησης σε 25άρα πισίνα

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Παναθηναϊκά ρεκόρ κολύμβησης σε 25άρα πισίνα

Champions League: Όταν ο Σέρχιο Ράμος... στοίχειωσε την Ατλέτικο κι έδωσε το decima στη Ρεάλ (video)

Champions League: Όταν ο Σέρχιο Ράμος... στοίχειωσε την Ατλέτικο κι έδωσε το decima στη Ρεάλ (video)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Τα νέα αστέρια με Παπαγιάννη (video)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Τα νέα αστέρια με Παπαγιάννη (video)

Παναθηναϊκός: Αποφάσεις για τις επεκτάσεις

Παναθηναϊκός: Αποφάσεις για τις επεκτάσεις

Bundesliga: «Αεράτη» η Άουγκσμπουργκ, «βύθισε» ακόμα περισσότερο την Σάλκε (video)

Bundesliga: «Αεράτη» η Άουγκσμπουργκ, «βύθισε» ακόμα περισσότερο την Σάλκε (video)

Παναθηναϊκός: Ο χορός και οι πτήσεις (video+photos)

Παναθηναϊκός: Ο χορός και οι πτήσεις (video+photos)

Μπεργκ: «Έχω επιλογές»

Μπεργκ: «Έχω επιλογές»

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή του Onsports! (audio)

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή του Onsports! (audio)

J2US: Θα σαστίσεις όταν μάθεις ποιο πρόσωπο θα αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα!

J2US: Θα σαστίσεις όταν μάθεις ποιο πρόσωπο θα αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα!

Παναθηναϊκός: Σφράγισε το αήττητο μέσα στον Πειραιά (videos)

Παναθηναϊκός: Σφράγισε το αήττητο μέσα στον Πειραιά (videos)

Νίνης: «Θα παλέψουμε με Παναθηναϊκό για τα τροφεία από την Πάρμα»

Νίνης: «Θα παλέψουμε με Παναθηναϊκό για τα τροφεία από την Πάρμα»

Στοιχεία σοκ: Με 41 θανάτους λόγω κορονοϊού σχετίζεται το Λίβερπουλ-Ατλέτικο!

Στοιχεία σοκ: Με 41 θανάτους λόγω κορονοϊού σχετίζεται το Λίβερπουλ-Ατλέτικο!

«Ομόφωνα αντίθετοι οι παίκτες με τη συνέχιση της Ευρωλίγκας»

«Ομόφωνα αντίθετοι οι παίκτες με τη συνέχιση της Ευρωλίγκας»

Αυτά είναι τα 10 πιο τρομακτικά πλάσματα που υπάρχουν στην θάλασσα (video)

Αυτά είναι τα 10 πιο τρομακτικά πλάσματα που υπάρχουν στην θάλασσα (video)